Mina dagar är helt hysteriska just nu med kundbesök, utbildning, träning och ridning.

Grymt roligt men tyvärr får bloggen lida lite..

Lovar dock ett utförligt inlägg så fort jag har mer en tio minuter över ;) det händer en hel del spännande saker som jag mer än gärna delar med mig av men som sagt tiden är tyvärr för kort just nu :)

Silver och jag travar iaf totalt 6 minuter/ pass nu. Löjligt roligt ;)

Imorse när jag åkte till stallet vid sex tiden var det bara 2,5 grader varmt och frost på gräsmattorna ute vid stallet....
 
Det känns som att sommaren är över långt innan den kommit, att det aldrig blev någon vämre i år. Fram med höst/vinter kläderna för det värsta som finns tycker jag är att frysa.
 
Hästen skötter sig fin fint på skritturerna iallafall. Igår uppför specksta tillsammans med Fia och Upan, vi lyckades till och med hamna på efterkälken emellanåt och idag i ridhuset kändes han riktigt mjuk och fin.
 
Och imorgon är det äntligen dags att börja trava igen! Dock blir det en väldigt tidig uppstigning då ridhuset bara är ledigt innan klockan 7, så 06.15 ungefär tänkte jag försöka sitta till häst. Resten av morgondagen kommer vigas åt diverse stallpelletsbesök i sundsvallstrakten :)
 
Var att dragkedjan på mina ridstövlar gick sönder igår.
 
När jag skulle ta av mig dom efter ridningen gick inte dragkedjan att dra ner då den hade spruckit en liten bit ner på benet.. Vilket resulterade i att jag fick ta i med alla krafter för att kommer ur stöveln.
 
Nu måste jag försöka ta mig ner till Sundsvall för att lämna in dom på lagning illa kvickt eftersom jag inte har någoting annat att rida i. Funderar också på om det kanske är läge att köpa sig ett par chaps till skorna så stövlarna får vila ibland. Då jag inte alls gillar att rida i bara skorna så åker stövlarna på även de gånger jag rider ut i skogen eller bara joggar..