Var jätte längesen vi körde en frågestund här på bloggen.
 
Så passa på att fråga allt ni undrar över, kan vara om Silver, min familj, mitt jobb eller helt enkelt nått annat ni har funderat på.
 
Hahaha, hittade filmen från min debut i Msvb.
 
För fyra år sedan debuterade jag Msvb i Umeå tillsammans med Radon, jag måste säga att det har hänt en del med min ridning även om det inte var en allt för pjåkig debut.
 
Här hade jag haft honom i ungefär ett halvår och innan honom hade jag ju ponnyn Iza där jag var glad om vi tog oss över 60% sträcket i LB :)
 
Ibland saknar jag min fina prins fruktansvärt mycket, jag har lärt mig otroligt mycket på honom som jag är väldigt tacksam över idag.
 
 
Är så fruktansvärt rid och tävlingssugen just nu....
 
Hästen ska vila hela den här veckan innan det är återbesöksdags på kliniken igen, förhoppningsvis får vi klartecken att sätta igång då men man vet ju aldrig..
 
Har tittat, eller ja, suttit och suktat lite på tävlingsterminen som är kvar.
Kommer vi igång efter återbesöket nu finns det ju en del tävlingar kvar innan den här säsongen är över. Även om vi tyvärr missar några nu i Augusti.
 
Jag har också tittat tillbaka på inlägg och filmer från vårens tävlingar och slås om och om igen vilken fin häst jag har och vilket fantastisk säsong vi haft hittills. Vi har uppnått allt vi planerade för den här säsongen med flera vinster i Msvb, kval till Msva och även start i den klassen. Att dessutom ha ridit msvb:4 på 73% förstår jag inte än idag hur vi lyckades med. Hade gärna haft film på just den ritten då han verkligen kändes super fin.
 
Har iallafall super fina bilder från våran fantastiska helg i Umeå :)