Är så fruktansvärt rid och tävlingssugen just nu....
 
Hästen ska vila hela den här veckan innan det är återbesöksdags på kliniken igen, förhoppningsvis får vi klartecken att sätta igång då men man vet ju aldrig..
 
Har tittat, eller ja, suttit och suktat lite på tävlingsterminen som är kvar.
Kommer vi igång efter återbesöket nu finns det ju en del tävlingar kvar innan den här säsongen är över. Även om vi tyvärr missar några nu i Augusti.
 
Jag har också tittat tillbaka på inlägg och filmer från vårens tävlingar och slås om och om igen vilken fin häst jag har och vilket fantastisk säsong vi haft hittills. Vi har uppnått allt vi planerade för den här säsongen med flera vinster i Msvb, kval till Msva och även start i den klassen. Att dessutom ha ridit msvb:4 på 73% förstår jag inte än idag hur vi lyckades med. Hade gärna haft film på just den ritten då han verkligen kändes super fin.
 
Har iallafall super fina bilder från våran fantastiska helg i Umeå :)
 

2 kommentarer

Matilda

31 Jul 2012 13:02

Du får lära mig hur man ska göra för att få ihop 73% i B4an ;) Så fina procent ser man sällan här i Norrland :)

Svar: Haha ja jag vet ju knappt själv hur vi lyckades ;)
Maria Haglund

Anna

02 Aug 2012 07:41

Det var ju en fantastiskt trevlig ritt så inte alls konstigt att ni fick så mycket betalt för den! Ni har ju verkligen haft en kanonsäsong men så klart vi får hoppas att ni hinner igång och göra några starter i höst! PS såg filmen du la upp på Radon, det såg jättetrevligt ut, inte alls pjåkigt för att vara en debut :)

Svar: Tack snälla :)
Maria Haglund

Kommentera

Publiceras ej