usch vilket väder vi hadr igår kväll och i morse..
 
Var otroligt glad att Ingrid hade mockat åt mig så jag istället för att ta mig ut till stallet igen efter jobbet kunde åka hem, laga middag och krypa ner i soffan med tända ljus och en bok.. Eller ja, jag var tvungen att ta mig ut i regnet med hunden och även packa för stockholmsresan idag, men nästan bara mysa i soffan ;)
 
Morgonen började med ett pass i ridhuset med Silver, var isgata och spöregn på vägen dit. Väl framme hann jag värma lite innan Ingrid kom. Började med galopp jobb och idag har jag inte alls någon bra känsla i galoppen, han har varit så fin nu två dagar och kände säkert av lite grann i kroppen samtidigt som han är väldigt duktig på att vara lite bekväm av sig. Men efter att ha legat och rullat på volten och ändrat honom lite både i formen fram och tillbaka och små nyanser i tempot började jag få ett trevlig ridläge i båda varven så då lämnade vi galoppen för dagen.
 
Efter lite pustande blev det travjobb och han kändes riktigt fin i formen, även här blev han lite bekväm och vi fick jobba lite extra på böjningen i skolorna, men på slutet släppte han till och kändes riktigt fin :)
 
Nu lämnar jag honom till Kicki och Ingrid resten av veckan då jag snart ska fara hem ifrån jobbet och kliva på tåget mot Stockholm.
 
I helgen har jag varit helt ledig och på hemmaplan, vilket har varit helt fantastiskt skönt!
 
Att vi dessutom har haft jätte bra väder har ju inte gjort saken sämre direkt. Vaknade strax efter åtta i lördagsmorse men låg kvar och drog mig en stund i sängen. Efter en lång frukost åkte jag ut till stallet och tog en promenad/jogging tur med Silver i det underbara vädret. Han skötte sig hur bra som helst :)
Vidare åkte vi ner till Birsta, egentligen bara för att hämta hem Samuels telefon som varit på lagning, men vi hann med ett besök på IKEA för täckesköp och även gå och spana i lite andra butiker innan vi rullade hemåt igen.
Resten av kvällen bestod av mat och filmtittande tillsammans med Thomas och tjejerna.
 
Även i söndags vaknade jag strax efter åtta men låg kvar och läste boken jag köpte när vi var i Birsta tills klockan var närmare elva. Tog vara på det fina vädret och gick en längre sväng med hunden innan jag åkte till stallet och red ett riktigt bra pass för Ingrid. Silver kändes riktigt fin speciellt i travjobbet mot slutet :)
 
Tog med mig Ingrid hem på fika för att planera träning och tävlingsterminen för nästa år.
 
Promenad, middag och bokläsande fick också avsluta den otroligt sköna helgen :)
 
Idag började jag med ett ridpass i ridhuset, blev lite mer fokus på galoppen idag och vi jobbade mycket byten en liten bit innanför spåret, för att få ännu bättre kvalitet i dom.
Jobbar nu hela dagen och ikväll blir det packning inför resten av veckans Friskis kurs som gäller. Åker imorgon eftermiddag och är borta ända till söndag kväll...