Vilken dag! Är helt slut av alla intryck och allt som behövts sorteras och jag är så glad över att vi har en hel vecka kvar för jag vill inte åka hem!!

Började iaf dagen med hotellfrukost, vilket jag helt klart kan lära mig leva med ;) för att sedan åka ut till Mattias. Var full fart i ridhuset då vi var kom dit och vi hann se en massa fina hästar.

Sedan var det då dags för mig att rida, i början var jag lite spänd och avvaktande men jag blev ganska snabbt varm i kläderna. Efter jag värmt fick jag först jobba med korta tempoväxlingar i både traven och galoppen och hela tiden vara noga med att jag skulle sitta lite mer tillbaka och att silver skulle bli kvickare i bakbenen och jämnare i kontakten. Sedan blev det lite skolor i trav där jag även här fick ändra tempot i skolorna, öppnorna var lite klurigare än slutorna speciellt när jag skulle be honom om korta steg..
Efter en kort pust tog vi och jobbade lite arbetspiruetter och här har det hänt massor, speciellt den högra kändes sprätt lätt :) till vänster ville han ibland välta lite mot innerskänkeln och då fick jag rida öppna på samma volt några språng innan jag fick gå in i piruetten igen :)

Avslutade med att rida lite byten efter fyrkanten, skulle inte räkna emellan dom utan byta och sedan hitta galoppen och ha honom rak under mig för att sedan byta igen och jobba för att få mer klipp i bytena.

Kändes riktigt bra på slutet och jag hade ett härligt stöd fram till handen. Största skillnaderna är att han blivit mycket starkare, är mer framme för skänkeln och bättre på hjälperna.

Jätte roligt och jag det känns dessutom jätte skönt att jag kunde få till ett så bra pass samtidigt som det longerades, reds, kom in en massa folk och hästar skrek, alltså var allmänt stökigt. Precis det behövde jag få känna att jag fixar och det är så bra hos Mattias att inget är till rätta lagt :)

Vidare åkte vi till flyinge och åt lunch och tittade på bruksprovet för att sedan åka tillbaka till Mattias för att titta på några hästar till :)

Nu har vi precis duschat och ätit och ligger på hotellrummet.

Imorgon väntar ny träning för Mattias innan vi får klara oss själva lördag och söndag :)

Framme i Lund ngt försenade strax innan tio, hämtade upp bilen och åkte direkt ut till Mattias och satte oss i ridhuset.
Fick se massa fina hästar och ridsugen och inspirationen kom tillbaka som ett brev på posten, åh vad roligt det är att vara här!

Fick även se Mattias rida ett pass på silver och med risk för att vara partisk så kan jag bara säga att min häst är riktigt fin! Största skillnaden var det helt klart på piruetterna som idag såg riktigt enkla ut. Mattias sa att han tyckte silver var riktigt trevlig och det största jobbet är att få honom starkare då han kan grejorna, och det visste vi ju redan :)

Sedan åkte vi över till flyinge för att äta lunch och titta på bruksprovet som pågår där :) riktigt fina hästar, och man glömmer rätt bort att dom bara är 3 och 4 år.

Tillbaka till Mattias för att borsta och pyssla lite med hästarna innan vi åkte till hotellet för att checka in :)

Vi har precis varit duktiga och sprungit 5 km och det kändes riktigt bra och inte alls speciellt jobbigt :) tjoho!

Nu ska vi få i oss nått att äta och sen se lite på tv innan det är dags att sova. Väntar dessutom på att få höra från Mattias när jag ska få rida imorgon men det blir troligast någon gång på förmiddagen :)

Igår hann jag med tandläkaren, ett fotbesök, en löprunda på 5 km,som för övrigt gick bra, packa det sista och ta mig ner med tåg till Stockholm.

Väl framme bjöd mamma på högklassigt kvällsfika i form av varma mackor och smooties, super gott. Blev en del surr innan vi stupade i säng. Nu väntar vi på avgång mot Lund, tåget går 05.21 och vi är framme vid halv tio :)