Åh det ska bli väldigt roligt att tävla i helgen!
Jag går fortfarande bara in med tanken att vi ska få rutin och leta känslan som vi hade i Östersund i lördags. Så jag kan visa upp min fina fina häst :)
 
 
 
 

Ingrid och jag roade oss med att sätta tråd i sommarhagen efter dagens ridpass.

Oturligt nog saknades det en bit tråd, men förhoppningsvis blir vi färdiga innan helgen så dom kan börja vänjas in då :)

Hade starttid 13.49 så idag blev det inte lika många promenader innan ridningen.
 
Tog även idag ut ca 35 minuter innan start och Silver var otroligt laddad och på tårna. Det här med att stå inne en hel helg är inte riktigt hans melodi.
 
Hittade ändå ett hyffsat läge i både trav och galopp, även om det inte riktigt levde upp till lördagens känsla.
Dock höll vi på att bli överridna två gånger på framridningen. Silver brydde sig inte nämvärt mer än att han blev ännu mer spänd, jag däremot tappade fokus totalt.
 
Väl ute på banan höll det spända i sig och man kan inte rida ett St:George program utan fokus på uppgiften.
Vi missade flera byten, öppnan i ena varvet fick vi en två på då bokstäverna åter igen höll på att bita Silver i fötterna.
 
Det roliga var att vi satte alla svårigheter, 5,5 och 6,5 på piruetterna och 7 och 7,5 på serierna. Men det märks en sån här gång att Silver saknar rutin. Han har ju inte startat alls många gånger i sitt liv så sånna här rundor behöver vi också ta oss igenom. Och jag behöver se att även om han är tokspänd och laddad så händer det faktiskt ingenting farligt :)
 
Strax över 60% knopade vi ihop trots missarna och domaren skrev både att hästen hade god utvecklingspotential och att det var en välridnade pilot och det är alltid roligt att höra.
 
Sedan kom det fram både kända och okända människor och berömde honom för att han var så fin. Det kan man också leva länge på!
 
Nu laddar vi om inför helgens starter hemma och hoppas på att kunna fiska fram miljon känslan ifrån i lördags :)