Man blir lite dagvill när man är borta såhär, känns mest som helg hela tiden ;)

Förkylningen är betydligt bättre så jag hoppas på att vara helt fit for fight imorgon!

Idag startade vi som sagt med ett spännande möte med horsespotgänget, mycket roligt som kommer hända framöver.

Sen åt Erika och jag en super god lunch på mitt absoluta favoritfik här i stan Tullys.


Under eftermiddagen sen hade vi ett till möte men den här gången vi kollegor.

Väl klara för dagen promenerade jag in till stan och mötte upp min älskade mamma och blev bjuden på middag av henne i gamla stan. Vi traskade även vidare till chokladkoppen för en latte och mer pratvänlig ljudvolym.


Så nu är det säng dags för imorgon är första dagen på mässan, Ingrid och Fia har byggt monter under dagen så det är fixat och klart! :D
Glenn har tagit omhand om oss super bra på travskolan, vi har fått en jätte bra inblick i deras fantastiska verksamhet och jag har ställt 1000 dumma frågor om trav, så jag tror faktiskt att jag är lite kolkare på den här häftiga världen.

Sedan avslutade vi med julbord på Solvalla och dessutom fick Erika och jag gå ner i vinnarcirkeln och dela ut pris då Stallpellets sponsrade ett lopp i v86 :)

Mätta och belåtna är vi nu hemma på hotellet och jag och min förbaskade förkylding, som ända känns bättre idag, så krypa i säng..

Imorgon väntar först möte med företaget bakom horsespot och sedan möte med kollegorna på eftermiddagen.Lånade bilder av Fia och Ingrid då jag inte knäppte några själv, efterrättsbuffe och vårat lopp :)
Fotar, filmar och gör reportage på Solvalla travskola. 

Den här världen och industrin är otroligt häftig!