Igår körde som sagt mamma och jag upp till Stockholm för att städa ur hennes lägenhet.

Så halva fredagen spenderades med trasan och dammsugaren i högsta hugg. Men nu är det besiktat och klart!

For vidare ut till min lilla syster där jag ska spendera resten av helgen innan vi rullar hemåt. Strosade en stund på stan och handlade hem lite mat så nu väntar jag på att hon ska komma hem ifrån teater repandet så ska vi ha fredagsmys här hemma!

Hoppas ni också haft en grymt härlig fredag.


Både jag och silver var lite trötta i morse då det var dags för vårat sista pass för Mattias.

Ändå presterade vi enligt Mattias det bästa passet hittills. Trampet har fallit på plats och han gjorde tre försök idag som var riktigt bra, passagen tyckte Mattias var tävlingsmässig :D och även att vi gjorde ett riktigt bra travjobb.

Tog lite galopp där han var riktigt fin i kontakten och kunde ändra utan att tappa det fina läget och kommentaren här var: i galoppen har ni inga problem. Red lite långa slutor också för jag fick växla mellan piruettgalopp och lite mellan galopp i dessa.

Pratade ihop oss lite om framtiden och vi är helt överens om målen och fortsättningen!

Med det lämnade jag hviderup för den här gången medan silver blir kvar någon vecka till!


Längtar redan tillbaka!
Även idag var mamma och jag på Friskis och Svettis och provade ett, för mig, helt nytt pass. CGX hette det och var en förkortning för cirkelgym X.

Började med gemensam uppvärmning och sedan var det tio stationer med 2 övningar på varje station, en var med kroppsvikt eller hantel/kettelbell och den andra var i gym maskin. Dessa körde man 2*30 sekunder på innan man bytte station. 

Ett riktigt jobbigt pass och svetten rann innan vi var klara men oj vad roligt det är att träna och vad skönt det är efteråt när man tagit ut sig ordentligt :D