Idag är vi kreativa och mötar precis hela dagen :)

På söråkersherrgård i ett fint hattrum :)En härligt solig tisdag och jag vaknade och var pigg när klockan ringde strax innan sex, tog tag i lite jobb innan jag cyklade bort till gymmet och körde ett riktigt jobbigt ben och rumppass! :D
 
Idag blir lite av en stök dag då jag ska hinna jobba en del, packa och rida innan jag måste åka till flygplatsen runt halv sex. Strax efter sju lyfter nämligen planet med mig på upp mot Härnösand för två dagars mötande och mys med Thomas.
 
I övrigt fick Silver ta det lite lugnt igår med en lång skrittpromenad och massa gräsätande. Idag tänkte jag rida ut en sväng innan Mattias ska rida två dagar nu när jag är borta.
Annars söker jag jobb för fullt, ungefär allt som finns att söka, har hittat en hel del spännande tjänster så ni får gärna hålla tummarna. Men jag är alldeles för dålig på att ha is i magen och vänta... Jag vill att allt ska hända nyss!!! ;)
 
Hittade en Björn Borg när vi var ute i skogen sist! ;)
Gårdagens pass för Mattias var verkligen ett utav dom bästa, ja det känns som att jag säger det mest hela tiden just nu, men de går verkligen framåt mest hela tiden, sakta men säkert.
 
Vi började jobba lite trav och då också växlingarna mellan trav-passage-trav, trav-piaff-trav och passage-piaff-passage. Alltså hela tiden växlingar så att herr häst inte lär sig vad som kommer här näst. Igår var piaffen riktigt bra, inte en enda gång stannade han och blev arg. Utan han trampade på (lite segt emellanåt) men det gick att påverka och han trampade vidare på stället utan att stanna och backa och stampa med framhovarna som han gjort tidigare. Så himla roligt! Så vi gav oss med det jobbet rätt fort så han skulle få känna sig duktig och att det var lättare att göra så än att gå baklänges.
 
Efter lite pust tog vi istället tag i galoppjobbet och även här mycket förändringar, framåt, tillbaka mot piruettgalopp, öppna efter långsidan, korta diagonalslutor, byten i serier och piruetter på medellinjen. Ibland en halv, ibland en hel och ibland bara ett kvartsvarv allt för att han inte ska förekomma och "kunna själv"
Avslutade med lite byten i varje där jag måste våga påverka för att få ännu större luftigare byten även om det blir lite fel ibland.
Satte 15 fina, luftiga, raka i varje på slutet och joggade av sedan.
 
Blev en lång skrittur ut i skogen efteråt.
 
Så himla roligt och nu känns det verkligen som om Grand Prix är nära. Tänkt att jag har världens snällaste, finaste grand prix häst i stallet! :D