I helgen är jag ledig ifrån jobb och istället har jag åkt med Ingrid upp till Umeå för tävling med henne och rutger.

Vi åkte upp igår och dom red ett trevligt 5:års program, dom är alldeles ensamma i sin klass tråkigt nog så dom vann ;D

Resten av dagen hängde vi i gräset bredvid banan och blev sedan bortskämda med middag och sovplats hos Outi.

Idag var det upp före tuppen som gällde då dom startar redan 8.30, jag sitter just nu i solen och det känns som att starta tidigt idag nog inte är helt fel, tror de kommer bli riktigt varmt.

Riktigt kryper i kroppen på mig, jag vill också tävla. Men besiktning är iallafall bokad om lite drygt en vecka så vi får hålla tummarna att den dansar igenom då.I år var det dags för lite nya traditioner och vi hade en ur mysig midsommarafton.

Jag började med att jobba till strax efter tolv innan jag gjorde iordning lite picknick och åkte upp till murberget tillsammans med Jessica. Väl på plats där mötte vi farmor och farfar och satte oss och fikade med dom i solen.

Efter detta tog vi oss en cykeltur hem till Jessica och Conny, byggde midsommarkransar, solade och pratade innan Thomas anslöt och vi började med maten. Helt fantastiskt god mat som vi dessutom kunde njuta av utomhus i solsken! 

Kvällen fortsatte sen med lekar, spel och massa prat och skratt innan vi strax efter midnatt cyklade hemåt igen. 

Hur härligt och mysigt som helst!Efter lite utsväningar till andra portaler är jag nu tillbaka där allt började där jag faktiskt trivs väldigt bra. Idag pekade jag tillbaka domänen så nu fungerar Mwdressage.se igen och inom dom närmaste dagarna ska bloggen få sig en ansiktslyftning.
 
För nu är jag igång igen, ja inte för att jag har legat av mig under tiden det varit tyst här men nu har jag bland annat hittat en häst som jag fastnat för och nu är det "bara" den alltid lika spännande besiktningen kvar innan jag förhoppningsvis står som ägare på en ny kompis. Mer än så vill jag nog inte riktigt berätta i dagsläget men så fort allt är klart kommer ni självklart få veta allt.
 
Tills vidare funderar jag på hösten, längtar till Falsterbo, njuter av sommaren (dom få dagarna det faktiskt varit sommarväder), och håller igång och tränar så mycket jag hinner och tycker är roligt.
 
Till helgen åker jag med Ingrid upp till Umeå för tävling och det lär krypa ordentligt i kroppen på mig då ;D