Jag har sedan jag kommit hem försökt hitta och kommit in i någon slags vardag och rutiner.

Jag började ju med en jätte förkylning och orkade ingenting mer förutom att sova och jobba så det har tagit ett tag. Trivs kanon bra på jobbet och det är riktigt roligt, massa nya idéer och jag hoppas att allt fler hittar dit och kommer förbi och fikar.
 
I onsdags åkte jag ner till Färsta och kollade på sista klassen under deras tävlingar, det bara kröp i kroppen på mig och jag riktigt längtar tills jag hittar en ny stjärna att utvecklas och jobba med.
 
Jag har fått lite frågor om vad jag letar för häst och vi kan säga såhär att jag vill helst att den ska vara 5 eller äldre, trevligt grundriden och med goda kvalitéer och framför allt snäll. Troligast blir det en resa söderut inom en snar framtid och då har jag hittat alltifrån en 4 åring till en 11 åring med olika utbildningsståndpunkter som kan vara intressanta. Så vet någon av er en trevlig individ som är till salu eller ska säljas får ni gärna tipsa mig.
 
Annars fortsätter min egna träning och utveckling, jag var nere i stockholm fram och tillbaka förra helgen och hann då med ett möte med en otroligt trevlig kille som hjälpte mig med att både lägga upp ett bra kostschema, ingen diet men tips och råd till vad som är bra näringsriktig mat så jag orkar ännu mer. Det var väl egentligen inga stora nyheter men det är alltid spännande att höra någon som är otroligt kunnig berätta. 
Vi gick även igenom ett träningsprogram som jag ska köra på gymmet nu tre gånger i veckan och han var inne och petade på min teknik i både lyften och pressövningarna vilket var super. Så träningsvärken denna veckan har inte varit nådig ;)
 
Nu kommer jag köra det passet 3 gånger i veckan och all övrig träning gör jag som jag vill och det jag känner för för stunden alltifrån andra gymövningar, löpning i skogen, vila eller promenader, Dessa kallade han discopass :D
 
I helgen är jag ledig, eller ja ända fram till tisdag faktiskt och det ska spenderas med träning, umgänge, tvätt och städ och lite mera träning ungefär :D Hade hoppats på sol och lite värme också men man kan ju inte få allt ;D
 
Hoppas ni får en kanon trevlig helg!
Som många av er nu förstått har jag alltså lämnat skåne (för denna gång) och tagit mig hem till Härnösand igen.
På vägen lämnade jag dessutom av Silver hos sin nya härliga familj i stockholm där han har det så himla bra, har fått löpande uppdateringar och bilder att han sköter sig som den prins han är!
 
Varför dessa förändringar då kan man fråga sig!? 
Jag har ju hela tiden vetat och haft inställningen att Silver inte riktigt räcker till för allt det jag vill men har sagt att jag skulle behålla detta året ut. Nu visade det sig dock att det dök upp helt rätt familj för honom nere hos Lotta och Rasmus som provred och kom med ett bud jag inte kände att jag kunde tacka nej till. Han sprang igenom besiktningen utan några som helst problem och jag lämnade honom alltså i stockholm hos sin nya familj i tisdags där han förhoppningsvis kommer få vara världsbäst mååååånga år framöver.
 
Detta medförde ju också att jag inte längre blev kvar hos Lotta och Rasmus, även om jag verkligen trivts kanon bra där, var jag ju där för min satsning och när det blev en liten paus i den valde jag att åka hem till mitt hus och min Thomas och ladda om. För ni ska inte tro att jag lagt ner satsningen vidare, utan jag bara laddar om för att satsa ännu mer. 
Jag har redan börjat kolla på annonser ;) Är man nörd så är man...
 
Tills vidare kommer jag, nu först försöka bli frisk (åkte på en ordentlig förkylning här lagom till hemkomsten), jobba för fullt på Tigers bageri och med att ha träningar och ridlektioner, träna själv och leta min nästa stjärna! 
 
Så jag hoppas ni vill fortsätta hänga med på min resa mot toppen för den är långt ifrån slut, än är vi bara i början.