Åh vilken fantastiskt rolig helg vi har haft.
 
Helt spontant bestämde vi oss för att åka ner till Stockholm i helgen, jag, Fia och Sandra.
Vi kom iväg hemifrån runt 05.30 på lördagsmorgonen efter bara knappt 4 timmars sömn (jag var på personalfest på fredagskvällen) tur som en tokig slapp jag köra ner utan kunde halvslumra mesta delen av vägen. Vi hade turen att få låna Benkas super bil. Hur lyxigt som helst.
 
Framme och incheckade på hotellet i Solna som Fia lyckats boka med kort varsel promenerade vi bort till arenan för att se det som var kvar av dressyren. Därefter blev det några varv på mässan och även ett besök i Mall of scandinavia. En hel del shopping blev det för oss alla också innan vi traskade tillbaka till hotellet, skålade med lite bubbel innan vi gick ut och åt middag.
 
Söndagen började med en härligt låååång hotellfrukost innan vi åter igen gav oss iväg bort mot arenan, lite mer shopping och lunch innan küren startade. Massa fina ekipage och super trevliga ritter senare tog vi ett sista varv på mässan innan vi började rulla hemåt igen.
 
En kanon helg i alla avseenden! Ny tankad med energi och inspiration och skrattat så magen gjort ont, precis som en helg i världklass ska vara!
 
Tack <3
Var herr häst imorse, kvick och allert i bakbenen. Ett härligt sug fram till bettet och helt med på alla förändringar.
 
Oj vad roligt det var att rida och gud så trist det känns med en veckas skrittpromenader precis just nu, men.. det är väl nu den gör som mest nytta försöker jag intala mig själv!
 
 
Nu rider jag en vecka till innan Romeo ska få sig en vecka med skritt och promenader.
 
Jag tycker det är viktigt att lägga in kortare pauser där hästarna får röra på sig men ändå får ett avbrott från den "vanliga" träningen. Så nästa vecka är det dags igen, jätte trist så klart, men så himla viktigt att vara nogrann med återhämtningen.
Men idag och två pass till har vi träningspass innan det är dags.
 
Imorse var det då dags för ännu ett ridpass. Det tog ett tag idag innan han kom igång ordentligt troligast både pågrund av kylan och skrittpromenaden igår. Men det är som jag sagt tidigare bara att ge honom tid.
 
Efter lite pust började jag med galoppen där jag jobbade skolor, först efter långsidan där jag bad om lite mer böjning och lite mer engagemang. Därefter la ja honom på diagonalen i sluta och när väggen närmade sig la jag en halvvolt och fortsatte sedan i slutan tillbaka på diagonalen, vilket innebär att man kan fortsätta i böjningen och övningen väldigt länge även fast banan tar slut. Även här försökte jag be om lite till böjning och lite kvickare bakben.
 
Sedan tog jag lite trav och här fick jag verkligen en super härlig känsla. Så jag kände på lite skolor, några tempoväxlingar och sen joggade jag faktiskt ner och var så himla nöjd med min älskade häst.
 
Nu blir det dressyr imorgon, ut på torsdag och sedan ett dressyrpass på fredag innan hann ska få gå ut med Kicki i helgen innan vi kör igång promenadveckan.
 
Åh jag längtar redan till morgondagens pass!!