Igår fick Romeo en välförtjänt skritt i skogen dag. 

Men idag var det äntligen dags att rida igen, även om vi har mycket kvar att jobba på känns det som att vi mer eller mindre hela tiden tar små steg i rätt riktning. 

Jag fortsätter jobba på att få honom mer framför skänkeln och kunna ändra, rida fram och tillbaka och mer eller mindre tvärning i skolorna. 

Bytena har varit lite svåra då det vinglat en hel del efter varje byte så vi har jobbat dom mycket innanför spåret både på medellinjen och kvartslinjen. Det har blivit bättre och bättre och idag kändes han riktigt fin så jag testade att leka lite med byten i varje. Först bara byt-byt men då det gick riktigt bra red jag byt-byt, rakt fram, byt-byt, rakt fram och byt-byt på en långsida. Det funderade också riktigt bra så fortsatte leka med att göra fyra stycken vilket vi fixade på första försöket. så himla skoj!

Imorgon är det riddags igen, jippie! 
Riktigt fin och på hugget var Romeo idag, vi fastnade dessutom på film då vi hade Jessica på backen med telefonen i högsta hugg, de ligger uppe korta klipp på mitt instagramkonto.

Mer kommer men nu är de sovdags så jag orkar upp när klockan ringer tidigt imorgon bitti :)I måndags tog förkylningen ett grepp om mig och sedan dess har jag bara orkat med det allra nödvändigaste, rida och jobba.

Med Romeo fortsätter jag jobba på att kunna förändra i allt vi gör, att kunna rida fram, ta tillbaka, ändra steglängd, böjning och linje i allt vi gör. Fortsätter även att hela tiden jobba på rakriktningen och att han ska vara på hjälpen.
Han är riktigt fin i formen just nu nästan hela tiden och de går framåt.

Vi försökte filma honom för någon dag sedan med misslyckades totalt, min telefon bara hängde sig och ville inte alls...

Högt upp på önskelistan står en ny väl fungerande telefon då min börjar sjunga på sista versen och jag använder ju den till allt.

Jobbar sista helgen på tigers nu och är sedan ledig några dagar innan mitt nya jobb startar. Imorgon ska ja dessutom ha lite lektioner ute i svedje, riktigt toppen kul, så nu önskar ja bara att de sista av förkylningen vill ge mig sig så ja orkar lite mer igen :)