Gårdagen startade med ett pass på Romeo i ridhuset.
Han kändes riktigt fin, fortsatte jobba honom rund och med massa växlingar men på slutet tog vi oss upp till tävlingsform och jag hittade en riktigt härlig trav.
 
Så nu vill jag träna mera, men imorgon ska han få en tur ute i skogen så jag får hålla mig till torsdag innan jag får träna igen.
 
Efter en fullmatat dag på jobbet åkte jag vidare ut till Älandsbro för att först ha en träning och sedan rida en av mina elevers hästar. Tyckte precis som förra gången att det är en riktigt trevlig individ att jobba med och jag hoppas att min ridhjälp kan ta dom ännu en bit på väg. Även om hon igår tyckte jag var lite besvärlig som bad om förvändgalopp och kunna ändra sig i denna.
 
For sedan ut till stallet för att fixa i ordning för hagbyte, många träd hade rasat över tråden efter helgens stormande men när jag väl snickrat ihop det konstaterade jag även att en elledning hamnat väl långt ner, så pass att om jag sträckte på mig kunde jag ta i den.
Så det blev inget hagbyte utan jag hoppas dom kommer och åtgärdar detta imorgon så vi kan flytta på pojkarna :)
 
 

Förra veckan blev det klart att jag och Romeo är uttagna till ridsportförbundets utvecklingsprogram nivå 3. Så himla roligt! Detta innebär ett antal träffar både uppsuttet och avsuttet nere på Strömsholm men massa inspiration.

Datumen är inte riktigt klara ännu men vi längtar tills det kör igång. Självklart kommer jag uppdatera er längs vägen :)

Jippie yeay, nu är Romeo och jag påväg igång igen efter tre veckos skogslufsande.
Så väl värd semestern men jag har längtat som en tok för att sätta igång igen.
 
Igår var vi bort till ridhuset och bara joggade rund i trav och galopp och gjorde lite övergångar för att få delarna på plats igen. Han kändes riktigt fin och på hugget även om det såklart kändes att vi lufsat runt i tre veckor.
 
Även i morse var jag bort en sväng och joggade ca 30 minuter, idag la jag även in lite skolor i galoppen även här för att både få honom mjukare men också lite kvickare och lite mer på plats.
 
Blir ingen tävling för oss till helgen, som var planen från början, då jag prioriterade att låta honom få den semestern det kändes som han behövde. Men jag kommer att åka ner till Timrå utan häst då jag har elever som startar.