Ja igår var det dags för säsongens första tävling.
 
Det var lite oklart ända fram till söndag morgon om vi verkligen skulle våga oss ut på vägen med transporten då dom varnat för både underkylt regn och snöstorm. Men stormen drog forbid under natten och det var Inga problem att köra.
 
Inga större problem med lastningen och körningen men det här med att stå stilla med transporten behöver vi träna mera på. Just nu är det piaff så fort vi stannar...
 
Väl frame parkerade jag in honom I boxen och han hann äta lite medan vi var iväg och fikade.
 
Tog ut honom knappt en timme innan start och skrittade rätt länge. Han kändes helt okej på framridningen, lite seg I fötterna men jag vet inte om han faktiskt var det eller om jag bara är bortskämd med underlaget I ridhuset hemma som ger mer stuns.
 
Väl inne på banan blev han lite nasse igen och smög försiktigt runt fyrkanten. Jag tycker fortfarande det är svårt att rida honom när han blir sån eftersom han sällan/aldrig blir så hemma är det svårt att hitta tajming och hur mycket man ska "ta I" men det kändes ändå som att vi var mer samridna nu än I höstas. Fick väl egentligen bara 3 stora missar, men vet även att det finns mer att hämta I de andra rörelserna också.
 
Himlans kul är han att rida iaf och vi knåpade ihop strax over 64% och därmed knep vi tredjeplatsen och våran första rosett I msvb sammanhang.
 
Nu är det bara att träna vidare och rida så många program som möjligt, men det känns så kul att säsongen är igång igen! 
 

1 kommentarer

Johanna

22 Feb 2016 21:33

Ni var jättefina! Vilken fin sida han har, och galoppen var alldeles underbar <3 GRATTIS till välförtjänt placering!

Svar: Tack snälla :D han är himlans rolig att jobba med :-D grattis till ditt fina resultat med, hann tyvärr inte se er :)
Maria Haglund

Kommentera

Publiceras ej