Idag var ju planen ett dressyrpass i ridhuset, i förrgår fick jag veta att ridhuset skulle vara bokat från 07.00 vilket innebar att jag var tvungen att rida nästan en timme tidigare än normalt.
Informerade Ingrid och fick till svar att hon inte orkade sig upp till dess, vilket jag verkligen förstod.
 
Så imorse var jag på plats i stallet vid fem och släppte ut och promenerade bort.
Efter jag värmt tändes lamporna vid ingången och vem kommer där om inte Ingrid, kvart over sex på morgonen för att hjälpa mig. Så himla tacksam att jag har hennes stöd och hjälp och att det faktiskt finns fler som är lika galet nördig som mig.
 
Red igenom msvb:4 en gång till och idag var faktiskt bästa gången hittills och jag tror som Ingrid sa att han är en häst som behöver känna igen sig i programmen och det går inte nog att understryka hur viktig programridning faktiskt är.
 
Fortsatte sedan jobba lite skolor i galopp där jag just nu strävar efter att kunna ändra även i skolan och samtidigt behålla trycker fram till handen. Han backar gärna av lite här.
 
Efter att ha pustat lite igen jobbade vi lite piruetter, här börjar han få in tekniken och dom blir bättre och bättre men man vill fortfarande ha mer styrka, kunna ändra och få honom att stampa upp lite mer.
 
Strax innan 7 var vi färdig tränade och gick hemåt igen :)
 
 

1 kommentarer

Ingrid

22 Feb 2016 14:48

Två riktiga nördar :-D

Kommentera

Publiceras ej