Full fart som vanligt i mitt liv, idag har jag hunnit med att rida, jobba, haft träning och dessutom sprungit drygt 6 km.

En ganska lugn torsdag ändå, och ibland funderar jag varför jag är så trött på kvällarna ;)

Imorgon jobbar jag sista dagen innan 1 veckas semester och Falsterbohorseshow väntar. Jag rider också Romeo ett sista pass imorgon bitti innan han ska få en lite lugnare vecka tillsammans med Bästaste Kicki.

Sedan jobbar jag två veckor innan jag har tre veckors semester igen. Så himla lyxigt, dessa veckor ska bara användas till att rida, njuta, träna och planera och pyssla lite för en skojig sak vi ska göra i september.

Ja ungefär så är livet här hos mig en torsdag i juni :)

Idag var han inte kissnödig när vi kom till ridhuset utan istället MAGISKT fin emellanåt.
 
Vi tar det från början, startade med att värma som jag skrivit tidigare är det inte riktigt min favoritgrej men det är bara att försöka tänka på någonting annat en stund och låta kroppen komma igång.
 
Startade sedan jobba lite galopp, vi är ju fortfarande i det läget där han tycker jag är rätt jobbig när jag ber honom ligga kvar i samlingen men trycka på och bli kvickare så det jobbar vi fortfarande en massa på. Blir lite av och på ibland och jag får växla en massa med bade tempot och rörelserna men ibland också bara våga ligga kvar lite extra även om de känns lite *knöligt*
Gjorde en toppen fin serie i den lite bättre galoppen där bytena blir ännu luftigare.
 
Därefter tog jag lite trav och här var han så himla fin. Jätte härligt tryck fram till handen, red skolorna som dom ligger i intermediaire l och dom kändes super lätta.
 
Efter lite pust blev det piruettjobb som han fixade riktigt bra idag. Man skulle ju fortfarande ibland vilja att han stampede upp lite kvickare i dom men idag låg han kvar och väntade på mig.
Sen la jag en hel piruett åt varje håll även här som dom ligger i ettan och den till vänster var nog den bästa vi någonsin gjort. Helt plötsligt kunde vi rida en riktig piruett!
 
Så himla roligt! Tur som en tokig att semestern vi ska på till veckan är till Falsterbo, annars hade nog jag inte velat följa med utan varit hemma och ridit istället :D
 
 
Imorse när jag åkte ut till stallet SPÖ regnade det och hade nog gjort till och från under natten.
Hästarna hittade jag längst bort i sin fantastiskt härliga hage under träden och dom verkade inte speciellt brydda av vädret.
 
Tog in och gjorde iordning och promenerade bort till ridhuset, vi slapp som tur var allt regn under promenaden dit.
 
Började värma och Romeo kändes lite stelare än vanligt men jag tänkte inte så mycket på det mer än att han troligast hade blivit lite kall av regnet.
Efter att ha värmt ett tag och tänkte börja jobba lite mer kändes det stelt, styvt och allmänt konstigt som om hela han liksom satt fast. Jag bad Ingrid kolla om han var ofräsch men hon kunde inte se något mer än att han var lite tassig.
 
Joggade runt en stund till om det var så att han behövde ännu lite tid på sig att bli varm och pausade sedan i skritt. Då stannade han och kissade, så det var inget fel på honom utan han var bara jätte kissnödig och alla vet ju hur hemskt det är att röra på sig då. Så efter detta var min vanliga fina häst tillbaka och nu längtar jag till morgondagens pass.
 
Man inser dessa gånger hur otroligt väl man känner sin häst och hur förstörd man blir så snart man känner någonting konstigt.