Idag var han inte kissnödig när vi kom till ridhuset utan istället MAGISKT fin emellanåt.
 
Vi tar det från början, startade med att värma som jag skrivit tidigare är det inte riktigt min favoritgrej men det är bara att försöka tänka på någonting annat en stund och låta kroppen komma igång.
 
Startade sedan jobba lite galopp, vi är ju fortfarande i det läget där han tycker jag är rätt jobbig när jag ber honom ligga kvar i samlingen men trycka på och bli kvickare så det jobbar vi fortfarande en massa på. Blir lite av och på ibland och jag får växla en massa med bade tempot och rörelserna men ibland också bara våga ligga kvar lite extra även om de känns lite *knöligt*
Gjorde en toppen fin serie i den lite bättre galoppen där bytena blir ännu luftigare.
 
Därefter tog jag lite trav och här var han så himla fin. Jätte härligt tryck fram till handen, red skolorna som dom ligger i intermediaire l och dom kändes super lätta.
 
Efter lite pust blev det piruettjobb som han fixade riktigt bra idag. Man skulle ju fortfarande ibland vilja att han stampede upp lite kvickare i dom men idag låg han kvar och väntade på mig.
Sen la jag en hel piruett åt varje håll även här som dom ligger i ettan och den till vänster var nog den bästa vi någonsin gjort. Helt plötsligt kunde vi rida en riktig piruett!
 
Så himla roligt! Tur som en tokig att semestern vi ska på till veckan är till Falsterbo, annars hade nog jag inte velat följa med utan varit hemma och ridit istället :D
 
 

Kommentera

Publiceras ej