Herregud vad snabbt tiden går jag hinner inte med, tittade in här och insåg att det var alldeles för länge sedan jag uppdaterade trots att jag haft en massa att skriva om. Tiden har liksom inte prioriterats till det...
 
Men för att göra en snabb uppdatering om dom senaste två veckorna:
 
Jobb: Flyter på bara bra och jag trivs som fisken i vattnet, har dessutom haft ovanligt mycket lektioner de senaste veckorna då folk varit påsklediga och haft lov. Tok roligt och jätte inspirerande.
 
Påsk: Firade vi som vanligt ute hos Thomas föräldrar med hans syskon med respektive och barnens kusiner. God mat, pimpling, skoteråkning, äggjakt massa skratt, samtal och annat mysigt som hör påsken till. Verkligen en toppen helg även om jag hade önskat lite mera sol på påskafton ;) 
Romeo: Har sedan tävlingen gått riktigt riktigt bra, haft det ena bätter passet än det andra. Vi jobbar på mot msva och piruetterna är numera piruetter även om dom ibland kan bli lite hävande när han inte riktigt orkar stampa upp. Vi leker vidare med trampet och passagetraven och även det går bättre och bättre. Seriebytena har varit lite svårare ett tag då grundgaloppen blivit ett snäpp bättre. Men både igår och idag kändes det som att de släppte igen.
Ridit ut har vi också gjort för ovanlighetens skull och jag måste dessutom ta mig i kragen och rida någon dag på utebanan då nästahelgs framridning är utomhus. Men jag vill göra det när jag har sällskap på backen första gången ;)
 


Min egna träning: Är under all kritik.... Men har tagit hjälp och väntar på att få tillbaka en planering och ett nytt schema, tills dess gör jag lite det som faller mig in, långa promenader, en springtur och lite yoga hemma i vardagsrummet har det blivit det allra senaste.
 
Ungefär så. Nu ska jag snäppa upp uppdateringen här också så det inte blir så långt mellan gångerna :)
Ja hur ska man sammanfatta dagens tävlingsstart?.. En ny erfarenhet som vi lägger i bagaget och tar med oss vidare.

Alltid värst att tävla hemma tycker jag då dom är "vana" med hur det brukar se ut. Romeo blev tok rädd för en bil som kom på parkeringen utanför framridningsridhuset. Det var isgata där ute som krossades när bilen kom och när han inte såg det hetsade han upp sig mer en han gjort någonsin tidigare. När han väl var uppe i varv fortsatte han och "hittade" nya saker att bli rädd för och hoppade och for både uppåt, framåt och bakåt. Så det slutade med att Fia fick leda mig runt fastkopplad med longerlina... De var ungefär det jag lyckades rida fram... Massa skritt i lina och nått varv i trav åt båda håll. Så mitt mål var att sitta kvar när jag väl kom in på banan...

Tur som en tokig var det "bara" msvb och de är fortfarande rätt enkelt för oss. Så trots i princip bara skritt på framridningen tog vi oss igenom programmet. Dock med 2 stora missar och resten blev rätt försiktigt och jag hade velat ha honom mer framför skänken och med mig. Men trots detta samlade vi ihop över 62% och med dom omständigheterna är jag jätte nöjd. Att jag faktiskt gick in och red programmet trots att vi kände oss långt ifrån synkade. Och vi stoppar detta i våran erfarenhetsbank och längtar tills vi ska ut och samla rutin nästa gång, för det är de vi behöver nu mera rutin :) 


Bästa teamet här när vi "red" fram


Snygg är han ju iallafall :) 
För ovanlighetens skull tänkte jag bjuda på ett suveränt recept jag hittade för någon månad sedan på denna blogg: http://Fannystaaf.metromode.se
 
En toppengod pizza som inte gjorde en sådär äckligt mätt men smakade kanon bra, nästan bättre än den traditionella pizzan och super enkel att göra. Toppingen varierar man såklart efter tycke och smak och jag har modifierat receptet litegrann efter hur vi gjorde den.
 

INGREDIENSER

5 ägg
200g/2dl tomatpuré
3 msk ketchup
Salt & Peppar
Oregano, helst färsk
1 tsk Olivolja

++ Valfria toppings!

 INSTRUKTIONER

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Separera äggulorna och äggvitorna i två olika skålar. Var noga med att det absolut inte kommer någon gula alls bland vitorna, tvärt om spelar dock inte så stor roll.

3. Vispa äggvitorna med elvisp på lägsta hastigheten tills du får ett fast, vitt skum. Häll ner gulorna och rör försiktigt om med en sked, salta och peppra lite om du vill.

4. Klä in en plåt med bakplåtspapper och häll sedan ut äggblandningen på plåten och bred ut den så att den täcker. Grädda i mitten av ugnen i 10-15 minuter.

5. Medans bottnen gräddas, blanda tomatpurén med resten av ingredienserna, om du har färsk oregano så hacka den fint innan du rör ner den i såsen.

6. När bottnen har varit inne i 10-15 minuter tar du ut den och brer ut tomatsåsen så att den täcker och sedan fördelar du toppingsen över hela pizzan. Grädda ytterligare 10-15 minuter på samma temperatur.

7. Smaklig måltid!

Även bilden kommer ifrån Fannys blogg

Så himla enkelt och så himla gott.