I söndags var det alltså dags för våran debut i St:George. Startade strax efter lunch så Romeo och jag hann med både en skogspromenad och gräsätande innan det var dags att göra sig redo för start.
 
50 minuter innan starttiden tar jag ut honom och det har visat sig hittills vara alldeles lagom, skrittar 10-15 minuter först innan jag börjar värma.
 
Även inför den här klassen kändes han riktigt fin, han var med mig och jag fick ett härligt tryck.
 
Inne på banan var han lite mer avspänd så det blev lite mindre smygande och han vågade trycka på.
Jag red även bättre påväg in i piruetterna denna dag och stöttade honom på rätt sätt.
Vi hade någon liten miss både i inlednade halten som blev lite sned och i den andra öppnan där vi fick ett rejält vingel innan vi hittade linjen. I övrigt var han jätte fin, både piruetterna och båda serierna satte vi utan problem.
 
Var så himla nöjd med honom och känslan när jag kom ut. Ännu gladare blev jag när jag fick höra att procenten blev hela 67,67% och vi slutade på en andra plats!
 
Nästa tävling blir 17-19/6 i Sundsvall.
 
 

Sista sidan på ett av protokollen :) 
Denna måndag slutade inte på topp! När jag åkte hem från jobbet såg jag att någon stulit tre av däcken till hästtransporten!!

Polisanmält självklart, men ser någon av er något säg till!

Så himla surt och jag blir så arg att folk inte kan skilja på mitt och ditt :(Godmorgon, jag har varit i stallet och släppt ut hästarna, mockat och fixat till Romeo, ryktat honom länge och tagit en promenad tillsammans uppför berget. Det är ungefär de han ska få göra idag efter helgens bravader.

Jag ska skynda vidare till jobbet men måste bara nämna våran magiska debut i St:George igår i Östersund. 67.67% red vi ihop och slutade på en andra plats. Så himla roligt :) en längre utförligare rapport om söndagen kommer naturligtvis och även några inlägg mer reflektioner kring andra saker från helgen. 

Hoppas ni får en härlig måndag