Hittade en rolig lista på en annan blogg jag tänkte kopiera och köra, en fredagslista helt enkelt!
 

VECKAN SOM GÅTT: Har jag försökt komma tillbaka till verkligheten och försökt få lite struktur på vardagen igen, efter en minst sagt hektisk September, som ännu inte är slut, kantat med bröllop och förkylning har liksom dagarna bara susat iväg och mitt vanliga struktuerade och planerande jag har liksom inte funnits där.

VECKANS BÄSTA: Att jag även om jag inte är frisk iallafall är på rätt väg. Att jag kommit igång och börjat rida igen efter sjukan och självklart bröllopet. Även om det nog egentligen räknas till förra veckan!

VECKANS SÄMSTA: Att jag fortfarande hostar och snorar och hostar och snorar. Nu måste detta få ett slut!

VECKANS SERIE: Dubbelkollar både på The good Wife (när inte Thomas är hemma) och har precis börjat se Nub3rs tillsammans med honom.

VECKANS TRÄNING: Har inte blivit någonting annat än ridning, försöker vila och åter vila för att snart kunna vara helt fit for fight igen.

VECKANS OVÄNTADE:  Denna var svår, en sak som hände i måndags var helt klart veckans mest oväntade. Tyvärr inte publicerbar ännu men jag hoppas att det går åt det håll jag vill, blir det så kommer det bli massa av det framöver.

HELGENS PLANER: Vila, hur tråkigt det än låter och hur less jag än är så är det de som hjälper mot förkylning har jag hört. Dessutom ska jag rida, två hästar på lördagen och på söndag ska jag starta en häst som ägs utav en av mina elever nere i Sundsvall. Så det är tävling på gång, tjoho!!

Hoppas ni haft en fantastisk vecka och mått bättre än mig och jag önskar er en super härlig helg :)

 

 

Romeo var så himla fin några pass för någon vecka sedan, då konstaterade jag att det är så svårt att rida då han i princip läser mina tankar för högt och jag behöver hitta nya, andra sätt att använda min kropp. Komma igång med min träning igen så att jag får ännu bättre kroppskontroll så han slipper höra en massa brus med signaler vi ändå inte ska utföra.
 
Riktigt riktigt roligt är det att rida dessa dagar när man är inne och petar i små små detaljer för att göra det bättre.
 
Sen lyckades jag ju bli riktigt sjuk, i vanliga fall brukar jag tjura på och rida iallafall. Jag vet att det inte är optimalt, men med ett stundande bröllop denna gång var det bara att låta herr häst få semester när jag låg hemma och kurerade mig.
 
Så nästan en vecka blev det oplanerad vila och i tisdags var jag så pass pigg, dras fortfarande med både hosta och snuva men känner mig i övrigt piggare i kroppen, att det var dags att rida igen.
 
Men den fantastiska känslan kvar i minnet är det så lätt att man vill ha detta på en gång, blir frustrerad över att han konstigt nog inte vilat sig bättre i hagen och begär det orimliga.
Romeo blir dessutom lite latmask när han vilat och vi behöver några pass för att hitta tillbaka till att kunna läsa varandras tankar.
 
Så jag får vara noga noga med att hålla mig till mitt system, låta det ta lite tid och redan igår var han mycket bättre, även om det är en bit kvar till tankeläsningsstadiet.
 
Idag får han en dag med skrittpromenad innan jag ska rida hela helgen igen.
 
Gång på gång slår det mig hur svårt detta är men också fantastiskt kul när man får till dom där stegen som känns waow. Bara att träna mera!
 
 
När jag köpte Romeo för nu lite drygt ett år sedan köpte jag också med hans tidigare sadel som då låg som en smäck, dessutom var den riktigt skön och passade mig väldigt bra.
 
Macel var märket, jag inte hört om tidigare men blev positivt överaskad utav.
Men nu efter sommaren när jag startade upp efter vilan konstaterade jag att den inte längre låg som den borde utan att den blivit trång.
 
Så efter lite finulande, är ju bra många pengar att byta sadel, konstaterade jag att jag som lägger så mycket tid och pengar på detta inte kan låta något gå "till spillo" genom att ha utrustning som inte sitter som den borde. Tog jag kontakt med Britta Simberg som förmedlade förra sadeln och hon skickade genast upp en ny hon trodde skulle passa.
 
Så nu har vi sedan någon vecka tillbaka en ny Macel sadel som ligger toppen igen! :)