Dag 4 och en långresa

Vi var framme hos Mattias vid 21.30 och och nästan 23 var hon innan vi checkade in där vi ska bo därav blev det tyvärr dåligt med uppdatering igår.


Startade en intemediaire l vid lunch, hann som vanligt med en långmorgonpromenad, frukost och knoppning innan. Det jag tycker extra mycket om med meeting är all tid man får spendera med sin häst.

Han kändes fin på framridningen och det kändes som att jag kunde sätta mer tryck och att han verkligen var med mig.

Tyvärr blev han otroligt skrämd inne på banan precis innan vi fick startsignal. Funktionärerna som satt vid insläpp viftade ordentligt med en filt precis när vi var påväg rakt emot dom. Så himla synd, men Romeo kom ändå tillbaka ganska bra. Självklart blev det ett rätt spänd intryck speciellt på den kortsidan. Så vi hade egentligen två stora missar utöver det. Det ena var i högerpiruetten och det andra i sista bytet i treorna. Så jag är ändå super nöjd. 

Vi lyckades dock inte övertyga alla domare utan dom var ganska oeniga, 2 av dom hade oss på nästan 64% och den sista på 58%
Så totalt landade vi på lite drygt 61% 
Inga super procent men det kunde vi inte bry oss mindre om just då. Det viktiga var att han ändå kom över det och jag fortsatte rida och vi är ju i första hand ute för att lära.

Så vi rullade strax efter 14 från Strömsholm med en placering och en himla massa mer erfarenhet.

Romeo har skött sig så himla bra, både på Strömsholm och under den långa resan. Och han var riktigt glad att få checka in hos Mattias igår kväll. 

Idag får han en välförtjänt promenaddag men imorgon hoppas jag att vi är igång och tränar :)

Tjoho!