Dag 6 och första träningsdagen

Igår startade jag som vanligt dagen med att jobba en stund.


Sedan packade vi in oss i bilen och åkte iväg och provred en riktigt trevlig häst.

På eftermiddagen var det sen dags att träna första passet för Mattias. Vi red ett lite kortare pass mest för att checka av och för att Mattias skulle få bilda sig en uppfattning om hur vi ska jobba vidare. Vi gör ju allting tekniskt ganska bra men nu vill vi ha allting lite bättre.

Fick mest jobba tempoväxlingar. Ner två steg i passage och sen snabb relaktion framåt. Han ska lära sig att gå på ännu mindre hjälper och med ännu lättare ben vilket är sjukt svårt att lära om då det känns som de blir plattfall så snart jag tar bort benen :)

Fick tänka lite samma i galoppen och även växla mellan öppna och sluta (de fick jag även göra i traven sedan) för att komma åt rakriktningen ett snäpp till. Fick även lägga arbetspiruetter ifrån väggen och det fungerade jätte bra så det ska jag komma ihåg och lägga i övningsbanken.

Ingrid filmade en del men jag har inte haft möjlighet att ladda upp det ännu utan tänkte försöka få så mycket som möjligt filmat denna vecka så får vi se hur mycket jag lägger ut sen :) har även filmer ifrån helgen att dela med mig av.

Väl hemma blev vi bjuden på fantastisk middag. Så himla lyxigt!

Sen passade jag på att jobba en sväng till innan det var dags för sängen!

Jag har det så himla bra här nere och är tacksam över att jag har skapat mig möjligheten att vara i den här miljön en månad!