Härlig söndag och sista skåneveckan inleddi

igår hade vi verkligen en super härlig söndag.


Den började med att Elise och jag for bort till gymmet och körde en timmes pass. Kändes riktigt bra och min kropp känns stark och i bra balans.

Väl hemma igen blev det frukost innan jag hjälpte till att bära en massa ris och titta på Elise när hon red igenom deras nya kür :)

Vid strax efter ett begav vi oss till ett jätte fränt ställe här i Börringe och åt lunch, verkligen super god och fräsch mat. Buffé med både förrätt, varmrätt och efterrätt. Så himla gott!


Jag åkte vidare till Romeo där det blev en lite dryg timmes promenad med tillhörande gräsätande innan han fick gå ut i hagen några timmar och jag passade på och putsa massa träns medan jag väntade.


Hemma igen hann jag jobba undan lite och lata mig med ett serieavsnitt innan vi avslutade dagen med lite plockmat. Så himla härlig dag!


Idag inleds sista veckan på mitt skåneäventyr vilket känns så himla tråkigt, jag vill faktiskt inte alls åka hemåt på söndag. Men först ska jag njuta av den här sista veckan till max, även om det just idag bjuds på spöregn och storm ska jag iallafall få träna igen :)