Lite trött men bra jobb!

Igår var det ännu en träning för Mattias.

Romeo började värmningen med att vara väldigt spänd, först gick Mattias 3 dagars föl ute på utebanan och det var någonting så väldigt märkligt tyckte Romeo, när vi väl kom in i ridhuset låg det en hund mitt i en volt som också tydligen var skrämmande, han brukar aldrig bry sig om dom när dom ligger i hörnet  men i mitten av volten var tydligen helt fel.

Men ju längre jag red fram desto mer slappnade han av.

Han kändes dock lite seg och stark, jag rider ju fortfarande på tvättsvampsbettet och det har gått över förväntan men det där sista går liksom inte att få till och idag låg han lite väl mycket i handen.

Vi började med lite galopp där jag red lite skolor med tanken att snurra igång bakbenen lite till, sen gjorde vi lite byten och dom var riktigt fina och höger bytena är nu minst lika bra som vänster. Flera ettor gjorde vi också och dom känns verkligen stensäkra, även med tvättsvampsbett ;)

Därefter lekte vi lite med piaffstegen igen, idag trav-piaff-trav, det blev lite missförstånd då vi ju jobbade piaff-galopp igår och han då tog galopp ur några gånger men sen lyckades vi tajma bättre och då blev även traven efteråt riktigt bra!

Då gav vi oss för idag och som Mattias sa: han är bra men lite trot, dock bra trött som efter en veckas super bra jobb.

Idag ska Mattias sitta upp en kort stund och sedan ska han få promenera ut bade lördag och söndag.

Sen är det bara en vecka kvar innan jag åker hemåt igen. Tiden går så sjukt snabbt och jag vet inte riktigt om jag är redo att åka hem redan ;)