Åkte ju som sagt ner till mamma i fredags, var framme på hotellet strax efter 22 så det blev i princip bara hopp i säng.


Lördag startade med sovmorgon och hotellfrukost innan vi gav oss ut i det magiska vädret. Skulle ju ha tränat men i och med min förkylning blev det en långpromenad runt Djurgården på 1,7 mil istället :)

Fikade på blå porten innan vi åkte ut till Annicas jobb och köpte semlor 

Åkte vidare till nästa hotell och checkade in och la oss en stund på sängen innan vi mötte upp Annica för middag. 


Resten av kvällen spenderades framför mello med semlorna i högsta hugg. Somnade tidigt då jag inte var hundra pigg.

Söndagen började på samma sätt med sovmorgon och hotellfrukost, vi kröp även ner i sängen igen efter frukosten och kollade på skidor innan vi checkade ut.

Resten av dagen strosade vi på stan, och tog en selfie 

Fikade, shoppade lite och åt sedan middag på Åhléns innan mitt tåg gick hem. Super mysig helg, synd bara att vi inte kunde träna som vi tänkte på grund av min förkylning.Framme i Stockholm och i natt myser vi till det lite extra och bor på hotell.


Jätte fränt rum, vi börjar den här myshelgen med sovmorgon. Sån lyx att inte behöva ställa klockan och sedan hotellfrukost. Sen får vi se vad lördagen bjuder på.

Hoppas min hals inte tänker bli värre utan gå över till imorgon. Så tacksam att jag kan åka iväg såhär, Thomas fixar fodringar och Ingrid tar hand om Romeo. Jag tror det är super viktigt med tanke på tempot jag håller i min vardag, som jag förövrigt älskar, att jag är duktig på att vila och göra annat ibland också för att hitta inspiration och orka. 

Den där balansen är viktig!

Kram på er :)

Och vips var det fredag igen, veckorna går så himla fort!

VECKAN SOM GÅTT: Har varit en bra vecka, hästen har varit fin, det känns som att jag har hunnit med mig, inte varit så trött och tränat som planerat.

VECKANS BÄSTA: Håller fast vi ljuset, herregud vilken skillnade det gör. Att hästen varit jätte fin och att mina elever gjort sånna framsteg. TJOHO!

VECKANS SÄMSTA: Den himla massa snö som kom, jag vet att det är vinter i februari och jag tycker det är helt okej med snö när den ligger stilla på backen men jag gillar inte när det tar sig ner och snöstormar. Även att jag idag vaknade upp med en känsla av ont i halsen! VÄGRAR bli sjuk så nu försöker jag kurera för fullt.

VECKANS SERIE: Denna veckan har vi börjat se på Innan vi dör. Har bara hunnit se något avsnitt men det verkar lovande.

VECKANS TRÄNING: Har gått enligt plan, konditon mest denna vecka. Intervaller i måndags, Friskis pass i tisdags och 7 km löpning igår. Nu hoppas jag halsen bara luras för isåfall har jag 2 roliga pass kvar denna veckan.

VECKANS OVÄNTADE:  Har varit en vecka utan så mycket oväntat faktiskt.

HELGENS PLANER: I eftermiddag sätter jag mig på tåget och åker ner till Stockholm för en myshelg med mamma. Vi har ingenting speciellt bokat men känner jag oss rätt blir det massa gott fika, träning och långa promenader. Så håll tummarna att halsen inte utvecklas till någon sjuka. Och tack alla som gör det möjligt för mig att åka! Det är inte bara att dra iväg :)

Hoppas ni haft en fantastisk vecka och att ni får en magiskt mysig helg!