En rätt lugn helg men en veckostart i full fart

Helgen har varit rätt lung och skön. Jag gillar kontrasterna mellan fullt ös och jätte lugnt, jag är otroligt bra på att ha många bollar i luften, hinna med en himla massa utan att känna mig stressad men jag är minst lika bra om inte ännu bättre på att vila och spenderar mer än gärna en halvdag i soffan med en bra bok eller en riktigt bra tv-serie.
 
Helgen har förutom flera avsnitt av serietittande även bestått av ridning, Romeo var riktigt riktigt fin på söndagmorgonen och vi börjar hitta ett bra flyt i det nya som varit lite knöligt de senaste veckorna. Dock är ökningarna fortfarande svåra att få till. När vi hittar den bättre traven orkar vi inte ännu växla upp ytterligare därifrån men jag är övertygad om att det kommer med lite mer styrka.
 
Jag har även hunnit med två träningspass, ett löppass utomhus på lördagen, 7,2 km blev det totalt och ett cirkelfyspass på Friskis och svettis under söndagen.
 
Dessutom har jag spenderat lite tid på läktaren på arenan då två av mina elever tränat för en annan tränare. Jag tycker alltid det är roligt och utvecklande att höra vad dom får med sig därifrån för att ännu bättre kunna hjälpa dom vidare.
 
God mat och melodifestivalen har vi också hunnit med.
 
Veckan har startat med fullfart som vanligt. Igår började jag med ett pass i ridhuset på Romeo och även då kändes han toppen fin! Kvällen spenderades på gymmet med ett tungt styrkepass och jag har fin fin träningsvärk idag.
 
Idag tar Romeo det lugnare med promenader, även jag har en promenaddag inplanerad men har jobbat hela dagen och har även en träning lite senare ikväll.
 
Imorgon startar jag igen med ridning innan jobb och träning tar vid. Är ju bara en och en halv vecka kvar till säsongsdebut så till helgen ska jag passa på att gå igenom och rengöra tävlingsskåpet så är vi snart fit for fight igen :D
 
Helgen började redan i fredags med semelprovning på jobbet, den vanliga är fortfarande min favorit :)