Fina Romeo

På lördag är det säsongsdebut. Jag varierar mellan att vara SUPER peppad och jätte stressed, som vanligt när det var ett bra tag sen sedan förra starten trillar man liksom ur rutinerna. Vart finns alla grejor? Är transporten i ordning? Har jag koll på allt?
 
Så fort säsongen kickat igång känns det bättre och det ska bli så himla roligt att få åka ut och visa upp min fina fina Romeo igen.
 
Vi rider en Msva:1 och det är ett program som känns enkelt på träning, jag är ju ganska duktig och rida igenom programmen hemma och har tagit mig igenom det säkert närmare ett tiotal gånger de senaste veckorna.
Coolt kan jag tycka att vi nu åker till Timrå och rider en Msva och känns lätt där vi ifjol red vår andra msvb start någonsin. Lätt att glömma att det gått så fort.
 
Romeo känns riktigt fin på träning, vi jobbar på med att få ännu mer utryck i traven och hitta mer och kvickare växlar i galoppen. Detta går också bli målet att ha med sig på lördag, att kunna rida och visa upp den fina traven. i alla fall delar av programmet.
 
Efter Timrå sen är det några veckors paus innan vi åker ner till Strömsholm för nästa start.
 
 
 
#1 - - Ellen - tävlingsryttare:

Åh va fin häst!