VECKAN SOM GÅTT: Har varit en jätte trött vecka igen, har ju haft några veckor med riktigt bra energi men denna vecka har det varit grus i ögonen varje kväll. I övrigt har veckan varit bra, jag försöker strukturera och planera och det går väl framåt i sakta mak. Annars har hästen varit fin, det har varit riktigt roligt att rida och träningen har flutit på enligt plan.

VECKANS BÄSTA: Att det är ljust när man åker hem ifrån jobbet, att solen har visat sig flera gånger denna vecka och även om jag vet att vintern inte borde vara slut ännu kan jag inte låta bli att ha härliga vårkänslor!

VECKANS SÄMSTA: Trött, tröttare, tröttast :)

VECKANS SERIE: Homeland tillsammans med Thomas. Jag har även börjat se en serie som heter Me, Her, You. Super lättsam och lagom korta avsnitt.

VECKANS TRÄNING: Har gått enligt plan, löpning i måndags, simning i tisdags och gympass iförrgår.

VECKANS OVÄNTADE:  Har varit en vecka utan så mycket oväntat faktiskt.

HELGENS PLANER: Imorgon är det TÄVLING :D packade det mesta i morse, Romeo kändes tok fin på dagens genrep och vi är taggade helt enkelt. Hoppas bara väderprognosen har fel, för just nu varnar dom för underkylt regn och då vette tusan om jag törs åka.
Annars blir det en lugn söndag, men träning på Friskis och en dressyrträning. Vi tänkte kanske även eventuellt försöka utnyttja en av våra bröllopspresenter och åka och äta middag på restaurang.

Hoppas ni haft en fantastisk vecka och att ni får en magiskt mysig helg!

 

 #itsallabaoutthedetails

Kommentera

Publiceras ej