Helgen har i stort varit jätte bra, jag har haft roliga träningar, ridit en jätte fin Romeo, hunnit med att ta det lugnt, städat, tvättat, kollat över tävlingsgrejorna och fixat lite inför nästa helg.
 
I söndags när jag höll på och grejade i stallet kom dock paniken krypande över mig och jag kände bara jag ställer in allt!
 
Med det här inlägget vill jag både få ventliera men också visa att allt inte alltid är rosenskimrande. Även fast mina "problem" i detta är väldigt små var det ändå en jätte jobbig känsla som trillade över mig.
 
Det hela hänger nog ihop med att jag inte gillar förändringar, eller inte gillar förändringar kanske var dumt formulerat men jag gillar inte när jag inte riktigt vet hur saker och ting ska bli. Detta är någonting jag jobbar med dagligen och framförallt utmanar mig i precis hela tiden. Just nu är det många sånna saker på en och samma gång och jag tror det var det som liksom var droppen som fick bägare att ringa över.
 
För att förklara det kort är det för det första en del resor att planera in, vi ska till Timrå och tävla, till Strömsholm och träna, till mamma och mysa och sedan till Strömsholm och tävla igen. Allt det här är som ni hör och ser JÄTTE roliga grejor men det krävs ändå planering, packning, strukturering, hålla många bollar i luften osv.
Jag vill verkligen göra dom här sakerna även om det lättaste ju självklart hade varit att stanna hemma ;)
 
Jag har dessutom bara jobb klart fram till maj och även om en del av mig tror att jag kommer få förlängt finns det självklart en stor oro över detta också.
 
Utöver detta ska vi vara utflyttade ur stallet senast 31/3, vilket innebär att alla saker ska packas ner och stallet ska städas ur. Detta infaller ju lite fint samtidigt som tävlingen i Strömsholm. Som om inte det vore nog har jag inte tillträde till min nya stallplats förrän 1/5 alltså en månad senare. Detta gör ju att jag bokat in en månads träning hos Mattias nere i Skåne så jag och Romeo fortsätter ifrån Strömsholm ner till Skåne.
 
Även detta är ju SÅÅÅÅÅ himla roligt och någonting jag verkligen vill men, det kräver minutsiös planering för att få allting att stämma. Vilka grejor ska med ner? Vilka grejor ska stuvas in hemma i garaget så länge? När ska jag hinna städa ur boxen då hästen står kvar till sista dagen och jag sen är borta en månad? Vad behöver jag ordna i förväg för att kunna vara borta en månad?
 
Ja, ni hör ju så himla många tankar som snurrar i mitt huvud och i söndags när jag började packa och städa ur lite i stallet gick liksom luften ur mig.
 
Det är bara roliga grejor jag ska göra, förutom kanske då att byta stall, men det kräver ändå jobb och det hade varit så himla mycket lättare att bara strunta i det och låta det vanliga ekorrhjulet snurra på här hemma.
 
Sånna här gånger är jag så glad att jag har min bästa mamma att ventilera med och som direkt erbjuder sig att hjälpa och även min bästa bästa vän tillika man som stöttar, puschar, hjälper och även han erbjuder sig att fixa en massa utanför sin confortzone för att jag ska kunna göra allt det här.
 
Det kommer bli en bra, kul, utvecklande vår som jag verkligen ser framemot så himla mycket men just nu vill jag bara att allt ska rulla igång så jag ser att det flyter ;)
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej