Fredag igen, den här veckan har verkligen swischat forbid.

VECKAN SOM GÅTT: Har varit en jätte rolig vecka, började med en lugn helg och fortsatte med en vecka i ett rasande tempo. Har hunnit med att jobba, haft träningar, varit på Strömsholm, ridit Romeo och varit i Sundsvall med jobbar och shoppat lite nya kontorsmöbler. En minst sagt annorlunda vecka.

VECKANS BÄSTA: Helt klart dagarna på Strömsholm, så inspirerande, så motiverande och lite skrämmande. Allt är verkligen upp till mig att förvalta och ta till mig och göra det bästa utav.

VECKANS SÄMSTA: Att bilen bråkade på väg ner till Västerås. Förhoppninsvis är det något enkelt som vi kan lösa på egen hand ikväll.

VECKANS SERIE: Ser fortsatt på Scorpion, den är riktigt bra! Fast det har blivit otroligt lite tv denna vecka.

VECKANS TRÄNING: Det är väl de som fått stå lite tillbaka när det varit fullt upp och många timmar i bil. Men ett fyspass nere på Strömsholm har det blivit och jag tänkte försöka hinna med minst 2 pass i helgen också.

VECKANS OVÄNTADE:  En fin kommentar från en människa man inte förväntade sig det ifrån, sånt är alltid oväntat och så välkommet.

HELGENS PLANER: Imorgon startar dagen med ridning innan vi åker upp till Umeå för att se på cliniken Patrik Kittel håller i. Söndagen kommer också börja med ridning men sedan ska jag försöka bara ta det lugnt, träna ett pass och hinna ikapp lite sånt som blivit åsidosatt då man inte är på hemmaplan.

Hoppas ni haft en fantastisk vecka och att ni får en magiskt mysig helg!

 

 

Kommentera

Publiceras ej