Fredagslistan

VECKAN SOM GÅTT: Jag tror att mycket att göra är mitt mellannamn, även om det varit en lite lugnare vecka än den förra då jag varit på hemmaplan hela veckan har den varit minst sagt hektisk, jag får inte riktigt timmarna att räcka till. Men annars har det varit en bra vecka och jag trivs väldigt bra med mycket i mitt liv.

VECKANS BÄSTA: Var nog att April i stort sätt är löst, väntar på den sista bekräftelsen bara innan jag kan gå ut med det officiellt.

VECKANS SÄMSTA: Att en av dom jag har i min närhet blev väldigt dåligt behandlad igår trots att denna var riktigt modig och våga säga vad hen tyckte och tänkte. Sånt gör mig galet arg och besviken på vuxna människor.

VECKANS SERIE: Vi tragglar fortfarande på med Scorpion men nu börjar andra säsongen lida mot sitt slut så det är strax dags att hitta på någonting nytt att titta på.

VECKANS TRÄNING: Har hittills gått toppenbra! Tre pass avklarade, ett löppass, ett på gymmet och faktiskt ett simpass. Jag gillar verkligen att schemat jag får till mig bygger på variation.

VECKANS OVÄNTADE:  Borde inte vara oväntat och jag borde vara van men herregud vad snabbt timmarna går, och herregud vad underbart det är med fågelkvitter och att vi går mot ljusare tider!

HELGENS PLANER: I eftermiddag hämtar jag mamma på flyget så vi ska mysa hela helgen, i övrigt ska det som vanligt ridas, tränas, hållas lektioner, vila och äta massa got.

Hoppas ni haft en fantastisk vecka och att ni får en magiskt mysig helg!

 

 Såhär fint var det imorse påväg från ridhuset!
#1 - - Johanna:

Jag kom på en fråga till :D
Jag tycker det är svårt att veta hur mycket och hårt jag ska träna min häst för att få henne stark nog för kommande klasser (MsvB med förhoppning om MsvA). Har du några tips om hur du lägger upp träningen av Romeo? Har det varit samma upplägg på alla dina tre hästar? Tränar du på det du ska göra, dvs dressyr, eller lägger du in alternativ träning som ska leda till bättre dressyr prestation?