Jag är ju en sån person som drivs av mål. Allt går lättare om jag har dom tydligt framför mig, igår satt jag och Ingrid och planerade 2017 års tävlingssäsong så nu börjar målen bli klara.
 
Romeo:
 
* Starta så många Intermediaire l vi har möjlighet till, vi behöver fortfarande tävlingsrutin och det känns som att det är i dessa klasser vi vill jobba på den. Självklart kommer det bli start i bade Msva och George också då det inte kryllar av Intermediaire klasser här uppe.
 
* Vilket osökt leder in på nästa mål som är att ta mig ut på mer större tävlingar, även om 2017 fortfarande kommer vara lite av ett mellanår behöver vi ta oss ut på lite större arenor även här bara för att samla på oss rutin.
 
* Sen har vi ett drömmål också där mycket ska klaffa för att det ska gå att uppnå, men i och med att jag tror på att säga målen högt tänkte jag ändå dela med mig av detta. Start i passage och piaff klass är helt klart 2017 års drömmål.
 
Mia:
 
* Fortsätta med den fina träningsrutinen jag börjat komma in i på riktigt nu. 3-4 pass/vecka förutom ridningen känns som en bra bas.
 
* Äta bättre, här har jag redan börjat lite smått. Jag ska alltså äta mer för att orka allt jag vill hitta på.
 
* Fortsätta bygga och vårda de fina förhållandet jag har med Thomas, för att det ska fortsätta hålla på topp behövs det jobbas på. Jag vill att vi ska fortsätta vara löjligt kära, stötta varandra och få möjlighet att utvecklas.
 
* Jag skulle även vilja utveckla mitt företag, jag vet inte riktigt på vilket sätt ännu så målet för 2017 får nog helt enkelt bli att göra en plan för detta.
 
* Våga vila, även om jag tok älskar min vardag med högt tempo, älskar jag dagarna hemma då jag kan ta allt i min takt. Så jag ska försöka planera in fler sånna och framförallt njuta av dom då jag är där.
 
Det var nog ungefär det, kommer garanterat både fyllas på och checkas av ifrån den här listan allt eftersom året går. För det är ju en del av de coola också, att man hinner ändra både uppfattningar, planer och vilja under ett år.
 
Denna kommer nog föralltid vara den ultimata målbilen för mig!
 

Kommentera

Publiceras ej