En hel vecka sedan bloggen uppdaterades, inte okej men ju fler dagar som går desto svårare känns det att komma igång igen och då springer det ju gärna iväg några dagar till och sen är den tråkiga loopen igång.
 
Vad har hänt sedan förra veckan då?
Det har hunnit varit as kallt -26 fredagsmorse påväg till stallet vilket innebär att det varit fullt ös medvetslöst på jobbet några dagar. Nu är det dock + grader igen, mycket märkligt.
 
Vi har haft långhelg där vi har stökat runt en massa hemma och nu är nog både vardagsrum och kök klart även om det saknas lite piff. Näst ut på tur blir det som ska bli kontor men som just nu mest fungerar som förråd.
Vi har även gjort så lite vi kunnat, myst framför brasan, ätit god mat, tittat på film och tränat. Riktigt bra med träningar har det blivit, fyra riktigt bra pass förra veckan och denna har inte startat sämre.
 
Romeo är nu helt och fullt igång igen, rider fortfarande lite kortare pass men han känns super fin och nu längtar vi till tävlingsäsongen även om jag diggar det här med vinterträning en hel massa också.
 
På måndag åker jag ner till Strömsholm igen för ny träff med ryttarutvecklingsgruppen. Fick tiderna och programmet idag och det ska bli så himla roligt att åka ner och träffa alla igen och ser ut att bli riktigt roliga dagar med allt ifrån sits och balansföreläsning, mentalträning, fyspass och paneldebatt.
 
 

Kommentera

Publiceras ej