Igår lastade Kicki och jag in Romeo för att åka ner till Sundsvall för ytterligare ett återbesök.
 
Det märks nu att herrn börjar bli less på att vila. Han har svårt att stå stilla, det han i vanliga fall tycker är mysigt har han inte riktigt ro att stå och njuta av och det liksom kryper i kroppen på honom.
 
Väl framme började vi kolla igenom honom, sprang, longerade och böjde frambenet. Ingen hälta så långt ögat kunde nå, tjoho!
 
Sedan kom vi till bakbenet som vid förra besöket inte utgjort någon egentlig hälta men som veterinären tyckte kändes ömt då dom böjde. Det var samma sak denna gång, däremot har Romeo fått sår där av att dom rakat, tvättat och behandlat så veterinären vet inte om det är såren som utlöser ömheten eller om det fortfarande är något litet litet som spökar, han är helt ren sedan när vi springer med honom.
 
Så igår blev han istället behandlad för dom såren, fick en smörja och ett bandage som ska sitta på ca 4 dagar innan jag ska byta ut det och inom 7-10 dagar trodde veterinären att det skulle vara läkt. Vi ska då testa att böja och springa med honom hemma och sedan ringa ner för att diskutera hur vi ska gå vidare. Antingen får vi åka ner en vända till eller så får vi sätta igång.
 
Så summan var, så mycket bättre men inte helt toppen!
 
Jag är verkligen inget fan av att stänga in mig på gymmet under vår, sommar och tidig höst. Jag vill ta vara på alla dagar det går att vara ute. Därför blir det naturligt fler löprundor när det går mot den årstiden. Men ibland kan jag på riktigt sakna känslan att ta i, att bli sådär riktigt trött i musklerna så dom skakar.
 
Så igår kväll gjorde Thomas och jag slag i saken och satte upp ett litet utegym på baksidan där vi körde ett cirkelpass. 9 stationer och 3 varv senare var vi mer än nöjda och vi fick njuta av den fina sommarkvällen och den sista kvällssolen medan vi tränade.
 
Så bra! Detta kommer vi garanterat att göra fler gånger och vi håller redan på att filura på hur vi ska kunna utöka det och göra det ännu bättre.
 
 
 
 
I fredags direkt efter jobbet brummade jag ner till Stockholm och mötte upp Annica. Vi bestämde oss för att, efter att ha lämnat av min väska hos mamma, gå ut på stan och köpa hem lite räkor, paj och bubbel för att fira mammas semester så snart hon slutat. Så resten av kvällen satt vi ute på hennes balkong och åt gott och pratade.
 
Lördagen började i strålande sol och jag och mamma tog oss en morgonpromenad/löptur. Totalt var vi ute 1 mil och av dom kanske vi sprang ca 3 km. Super härlig runda.
 
Väl hemma åt vi frukost ute på balkongen innan vi åkte och mötte upp Annica för att få naglarna fixade, hela helgen var lite av ett födelsedagsfirande för henne då hon fyllde 25 igår och hon fick nagelfixet av mig i present.
 
Jag lyxade även till det och fixade mina naglar, så hoppas jag att dom lyckas hålla sig fina några veckor genom både träning och stall.
Sedan var vi hungriga igen och passade på att äta middag innan vi åkte bort till Skansen. Jag åt en super god kyckling med saffransrisotto.
 
På Skansen väntade sedan det hela helgen gick ut på, en konsert med Laleh, jag hade ju dessutom sett fram emot att få se Lisa Ekdahl, men hon hade tyvärr fått magsjuka.
Men tillbaka till Laleh, herregud vilken fantastisk konsert!!
 
 
När den tog slut kände vi alla tre att kvällen var alldeles för fin för att avsluta redan då, så vi gjorde två depåstopp på vägen hem också.
Tack bästa mamma och Annica för en super mysig lördag.
 
och jag vet att Annica inte är ett super fan av att vara med på bild, men en sån här kväll liksom måste sparas i bloggarkivet (L)
Söndagen gick inte av för hackor den heller. Vi möttes upp strax innan tio på Greasy Spoon, ett super mysigt brunchställe på söder jag varmt kan rekommendera alla som besöker Stockholm. Går dock inte att boka bord och kan bli lite väntetid om man inte är där rätt tidigt men det är värt väntan.
 
Vi tog in tre olika rätter och delade på
 
 

Efter lite strosande på stan, balkonghäng med sommarprat och en sen lunch åkte jag hem till Härnösand igen.
 
En magisk helg att spara i hjärtat och plocka fram minnet av med jämna mellanrum.