Min helg i bilder

I fredags direkt efter jobbet brummade jag ner till Stockholm och mötte upp Annica. Vi bestämde oss för att, efter att ha lämnat av min väska hos mamma, gå ut på stan och köpa hem lite räkor, paj och bubbel för att fira mammas semester så snart hon slutat. Så resten av kvällen satt vi ute på hennes balkong och åt gott och pratade.
 
Lördagen började i strålande sol och jag och mamma tog oss en morgonpromenad/löptur. Totalt var vi ute 1 mil och av dom kanske vi sprang ca 3 km. Super härlig runda.
 
Väl hemma åt vi frukost ute på balkongen innan vi åkte och mötte upp Annica för att få naglarna fixade, hela helgen var lite av ett födelsedagsfirande för henne då hon fyllde 25 igår och hon fick nagelfixet av mig i present.
 
Jag lyxade även till det och fixade mina naglar, så hoppas jag att dom lyckas hålla sig fina några veckor genom både träning och stall.
Sedan var vi hungriga igen och passade på att äta middag innan vi åkte bort till Skansen. Jag åt en super god kyckling med saffransrisotto.
 
På Skansen väntade sedan det hela helgen gick ut på, en konsert med Laleh, jag hade ju dessutom sett fram emot att få se Lisa Ekdahl, men hon hade tyvärr fått magsjuka.
Men tillbaka till Laleh, herregud vilken fantastisk konsert!!
 
 
När den tog slut kände vi alla tre att kvällen var alldeles för fin för att avsluta redan då, så vi gjorde två depåstopp på vägen hem också.
Tack bästa mamma och Annica för en super mysig lördag.
 
och jag vet att Annica inte är ett super fan av att vara med på bild, men en sån här kväll liksom måste sparas i bloggarkivet (L)
Söndagen gick inte av för hackor den heller. Vi möttes upp strax innan tio på Greasy Spoon, ett super mysigt brunchställe på söder jag varmt kan rekommendera alla som besöker Stockholm. Går dock inte att boka bord och kan bli lite väntetid om man inte är där rätt tidigt men det är värt väntan.
 
Vi tog in tre olika rätter och delade på
 
 

Efter lite strosande på stan, balkonghäng med sommarprat och en sen lunch åkte jag hem till Härnösand igen.
 
En magisk helg att spara i hjärtat och plocka fram minnet av med jämna mellanrum.