En onsdag i full fart

Började på jobbet där det ju är lågsäsong och väldigt lugnt, men någon måste ju passa telefon ändå :-) 


Vidare for jag ut till stallet där jag i dag igen hade äran att få rida Saras fina Loppan. 
Tredje dagen på raken vi fick hänga med varandra, jag har mest bara jobbat lösgörande och idag tycker jag att jag hade bäst startläget hittills där hon var rund och bjöd på i både skritt, trav och galopp. Det har säker att göra med att vi lär känna varandra allt bättre också :) 
Jobbade en hel del på att få henne att spåra ännu bättre i fattningarna där hon gärna vill slänga in rumpan exakt i fattningaögonblicket och att få mer tryck fram till handen för att sedan kunna komma till ännu mer samling, jag upplever att hon i dagsläget mest blir tom när jag försöker samla henne. 

Hon jobbade på riktigt bra och jag tycker hon är så rolig att rida.


Sen har jag haft en träning med en av mina ambitiösa elever, det gick riktigt bra idag och det är så himla roligt när man verkligen märker att dom jobbat på "hemläxan"


Jag tog mig dessutom ut och provsprang mina nya skor som kom idag, tror det blir toppen när jag gått in dom lite mer. Alltid lite obekvämt när dom är helt nya. Lite drygt 6 km blev det i den härliga julikvällen och solen tittade fram innan jag var hemma.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen och läsa. Har som mål att läsa så mycket som möjligt denna sommar. Då jag tycker det är så himla mysigt och hittills har jag avverkar 6 titlar och det lär bli några till eftersom semestern inte hunnit börja ännu :-)


Kommentera här: