Härliga sommar!

Jag tänkte att jag skulle försöka bli bättre på att uppdatera här igen även om jag tycker det är ganska svårt när Romeo fortfarande vilar och det är ju ändå mest tänkt som en blogg där ni ska få följa min väg till Grand Prix. Samtidigt tycker jag det är så roligt att ha minnen sparade här även om dom kanske inte är direkt relaterade till vägen mot toppen.
 
Jag hoppas ni kan tycka det är lite roligt med sån uppdatering också?!
 
Romeo ska som sagt tillbaka till veterinären nästa onsdag och går tills dess i sin gräshage tillsammans med Rutger. Han fick dock komma in en snabbis idag då han lyckats få skon avkliven så bästa Olle var snabbt ute och slog på den igen.
 
I övrigt jobbar jag denna vecka och nästa innan det väntas tre veckors härlig semester. Vi har dock verkligen tagit vara på helgerna nu i Juli och varit i Stockholm, hängt ute hos svärföräldrarna för bad och fiske och i helgen var vi uppe i torpet i Börjkå och mös. Det är riktigt härligt att komma dit utan tv och med knappt någon tekning på telefonen. Vi har badad och åkt badringar i ån, grillat, fiskat, läst, gått promenader, ätit gott och spelat sällskapsspel.
Även om det bara var för en natt lyckades vi koppla av och få riktigt semesterfeeling.
 
Till helgen åker jag ner en vända till Stockholm igen för att fira Systeryster som snart fyller år, vi ska bland annat gå på Lalehs konstert på Skansen. Gäller att passa på när Romeo vilar, för när han är igång vill jag inte åka någonstans ;)
 
Jag har dessutom turen att Sara är på vift denna veckan så hennes fina Loppan är på träninsläger med mig. Red ett pass igår och ska alldeles strax åka ut för pass nummer 2. Vi jobbar mest på att hon ska orka ligga kvar i ramen, bli rakare och kvickare och jag tycker hon är riktigt rolig att rida.
 
Hoppas som sagt att Romeo sakterliga ska få smyga igång under nästa vecka och jag kommer även få rida en av mina elevers ponny några dagar då dom åker på semester. Så kul, tackar sällan nej till fler timmar i sadeln.