Igår var vi ner med Romeo på återbesök, självklart hoppas man på att han då ska springa igenom och vara super fräsch även om man innerst inne vet att det oftast krävs två behandlingar innan allt släpper,
 
Men vi tar det ifrån början, han skötte sig toppen med både lasting och transport.
Väl framme fick vi börja springa på löpargången och precis som sist gick det inte att se någon hälta där.
Dock såg man att han rörde sig lite ojämt vid longeringen.
 
Efter att ha böjt finns det i dagsläget kvar ca 1 grad på vänster fram, lågt, och någonting lågt höger bak. Här var hältan efter böjprovet väldigt liten men veterinären upplevde inte att hon fick böja på det sätt hon ville utan att det tog emot. Dock var det i vänster bakknä helt borta.
 
Så summan av det hela var att det var bättre men inte bra och det blev en behandling till för att sedan komma på ett nytt återbesök 19/7.

Så Romeo har stått inne sen i går morse men ikväll ska han få gå ut på betet igen tillsammans med Rutger.
 
 
 
 

Eftersom Romeo mest bara går i hagen och Ingrid kunde titta till honom bestämde jag och Thomas oss för att åka ner till Stockholm och fira midsommar med mamma, syrran och en hel hög med underbara människor till.


Vi kom ner sent igår kväll/natt och imorse när klockan ringde tog vi oss en promenad bort till Sanna för brunch.

Efter en massa härlig mat och en stund med paltkoma tog vi oss ut till Tyresöslott där det väntade härlig picknick, dans kring midsommarstången, brännboll och annat bus. Så härlig dag och vi blev kvar fram till klockan närmade sig halv sex igen.


Väl tillbaka i stan har vi faktiskt bara tagit det lugnt, det blev ju inte jätte många timmars sömn inatt så efter en hel dag ute var det alldeles lagom.


Det bästa är att vi har en och en halv dag kvar att njuta av någon slags tjuvstart av semestern innan vi åker hemåt igen.

Hoppas ni alla haft en härlig midsommarafton. 

Även om jag nu inte fick tävla själv under Strömsholmsdagarna valde jag och Ingrid ändå att åka ner, då jag kände att jag kunde behöva lite inspiration och vi ju ändå hade ställt för att kunna åka.
 
Så på lördag efter lunch gick bilen ner till Strömsholm, vi hann titta på slutet av Intermediaire l och fick även hänga kvar och titta när flera ekipage tränade på banan, bland annat fina Silver och Elise.
 
Jag hade turen att få hänga med även på deras andra SM och som dom gjorde det, efter en stabil ritt under söndagen gjorde dom en super fin ritt på måndagen och detta ledde till att dom fick rida A-finalen nere på slottbanan.
Även där gjorde dom en riktigt fin ritt och slutade på 12:e plats i sitt andra SM. Så himla duktiga!! :D
 
Vi tittade såklart även på ungefär alla andra klasser, frös och svettades omvartannat på läktaren, åt massa god mat och umgicks med en massa härliga människor.
 
En riktigt härlig helg som blev bästa möjliga efter omständigheterna.
 
På bild i Tidningen Ridsport hamnade vi också! Det ska vara roligt att rida :D