Bättre :)

För att klargöra och ta död på lite rykten som snabbt som attan började gå så är Romeo inte skadad, han är inte halt men min magkänsla säger att någonting inte är som det ska, kanske är det inbillning men jag vill kolla honom innan jag sätter massa press och startar igen.

Men, jag rider ändå vidare fram till veterinärbesöket då jag vill att han ska vara igång fullt då vi kollar upp honom. Det är dock väldigt stor skillnad på att rida hemma, jogga, rida ut, ta det som dagsformen tillåter mot för att åka på en av säsongens största tävlingar.

Red ett pass imorse och han kändes bättre än igår, joggade länge och växlade med mycket övergångar och långa skänkelvikningar. I galoppen jobbade jag en del med förvända galoppen i lite lägre, rundare form. Fick mot slutet en riktigt bra känsla i galoppen och han gjorde en jätte fin serie i vart fjärde.

Så fram till nästa torsdag blir det fler sånna här pass, uteritter i skogen och några dagar med vila då jag ju åker ner till Strömsholm ändå som publik. Sen vet jag faktiskt inte riktigt vad jag hoppas på ;) Antingen att min magkänsla är fel, eller att det är något litet som lätt går att rätta till. Men det känns inte som att det hjälper att spekulera en massa, jag får helt enkelt ta det som det kommer :)

Jag inser också vad den här hästen, eller hästar och ridsporten överlag betyder för mig. För helt plötsligt känns det mesta helt meningslöst och jag vill helst bara ligga hemma under täcket. Sånt jag i vanliga fall tycker är väldigt roligt och gör med lätthet har jag svårt att motivera mig till. Allt för att hästen inte känns som den brukar ;)

Men det är bara att försöka ta det som det kommer, vara snäll med mig själv och försöka göra det bästa av situationen.

#1 - - Johanna:

Hoppas-hoppas det inte är något och att ni snart är ute på banorna igen! Tummar!!

#2 - - sandra Voest Bjermert :

Kloka människa som litar på magkänsla behöver vi fler av😊 det kommer att ta dig till toppen☺

#3 - - fasligtsja.blogg.se:

En otroligt vacker häst. =)