Imorse var vi på plats strax innan sju för att fodra och ta en morgon promenad med

Romeo. Sen hann vi med att äta frukost i lugn och ro på läktaren innan det var dags att börja knoppa. 

På framridningen kändes Romeo rätt avspänd och med mig. Hade jag fått önska skulle jag velat ha haft lite mer tryck redan här. Men han var lydig både fram och tillbaka och jag hade en bra känsla när jag gick in på banan.

Väl där hade vi egentligen inga missar, första piruetten var lite hävande och han blev då lite öppen i formen, den andra var bättre och serien riktigt fin. I traven börjar ökningarna verkligen vara på rätt väg så det är skojigt! Jag tycker dessutom att jag red riktigt bra, var snabb i reaktionerna och kunde parera och korrigera innan det syntes många gånger. 

Så himla skönt att Romeo nu också går in på sånna här arenor utan att titta varesig på publik, blommor eller domarbord. Han börjar bli rutinerad kille nu. 

Jätte nöjd när jag kom ut både med hästen och sen också med procenten som slutade på 66,9% detta räckte hela vägen till fjärde plats i den 34 ekipage stora klassen. Så kul :)

Resten av dagen har varvats med promenader och läktarplats där vi tittat på intemermediaire lb och insett att det nog inte är så lång tid kvar till debut! 

Nu sovdags, är så himla trött just nu. Imorgon startar vi en st:George klockan 10.18 :)

Pjuh!


Vi har precis landat i soffan hos Peter efter en lång dag.

Jag var i stallet strax efter fem för att hinna städa ur, packa det sist och rida innan vi skulle åka vid 11. Med massa hjälp av bästa Thomas hann jag dessutom hem och duscha och äta frukost med.

Romeo skötte sig super på resan ner till Strömsholm, var bara lite upprörd när vi var tvungen att tanka annars stod han väldigt snällt. Väl framme var han lite stressad då det händer väldigt mycket utanför fönstret till boxen, men jag hoppas han coolar ner lite och inser att han inte behöver ha koll på alla som går/åker förbi.

Vi hann kolla lite på slutet av msvb:5 innan det var dags för Romeos kvällspromenad. Nästan 40 min promenad där vi passade på att gå in på tävlingsbanan och titta på staket och blommor. Inga konstigheter tyckte Romeo. 

Nu är det strax sovdags, så trött efter att ha kört långt och varit igång länge. Har ju dessutom varit lite stressad över att hinna med packning och urstädning så det känns så skönt att vara på väg.

Imorgon startar jag en msva:1 klockan 11.48 så då får ni hålla tummarna.


Jag ska strax krypa ner i sängen så trött då min kropp inte riktigt är van sommartiden ännu. Men så glad efter att ha haft en riktigt härlig måndag.


Började med ett super pass på Romeo imorse för Ingrid, han känns verkligen så himla fin just nu och det ska bli så kul att få åka ner till Strömsholm och tävla i helgen. Målet blir att kunna få med sig så mycket som möjligt av det extra trycket in på banan. Stora klasser med hårdast konkurrens hittills av det vi startat så de blir spännande att se hur vi står oss där med.

Sen jobb där det var väldigt lugnt idag, det märks att det börjar bli varmare, men det flöt på smidigt.
Efter middagen sedan åkte jag iväg till arenan och red ett pass på Saras fina Loppan. 

Hon är jätte roligt att rida och det hade hänt massor sen sist jag satt på henne så det var riktigt roligt. Tack Sara för förtroendet! 

Alldeles när jag skulle åka hem ringer Fia och är i stan så hon tittade förbi med bullar och vi hann med en timmes prat och kaffe drickande vilket gav mig en himla massa energi. 

I mellan har jag hunnit tvätta lite mer, fått lite bättre koll på packningen och nu är det som sagt sovdags.

Så härlig måndag, jag hoppas att tisdagen kan bjuda på något liknande.

Godnatt!

Stal bilden av Ingrid, som hon knäppte på oss i farten i morse :)