Fredagslistan

Ibland känns de lite tokigt att publicera fredagslistan på nytt då jag knappt hunnit blogga sen den senaste, men samtidigt gillar jag formatet och tänker kanske framförallt att det är lite skojigt att gå tillbaka och kika på sedan.

VECKAN SOM GÅTT: Har varit sådär ärligt talat. Mycket har varit bra, eller såhär hästen har varit toppen fin och jag har haft kanon roliga träningar för mina elever. Men.. jag har mått sådär och varit lite (tror Thomas mer skulle säga enormt) stressad över att jag åker på torsdag och ska vara borta en månad.

VECKANS BÄSTA: Hästen presterar topp pass på topp pass! Magiskt!

VECKANS SÄMSTA: Att jag inte bara kan chilla och lita på att det löser sig. Att jag alltid har en sån panik över förändringar där jag inte riktigt har koll på läget hela vägen. Frusterande, men eftersom jag vet om det går det iallafall att jobba på (försöker tänka positivt)

VECKANS SERIE: Vi har inte riktigt fastnat för någon ny serie, såg något avsnitt av bonusfamiljen men jag fick mest bara ont i magen av de. Så har ni några tips är de varmt välkommet :)

VECKANS TRÄNING: Under all kritik. Har inte fått något schema av Jessica denna vecka så det har hittills bara blivit ridning och promenader. Tänkte dock he mig ut och springa en sväng i kväll och sedan blir det cirkelfys på söndag och eventuellt ett pass imorgon.

VECKANS OVÄNTADE:  Noll och inget på denna punkten den här veckan :)

HELGENS PLANER: En helg där jag ska försöka förbereda och få så mycket packning jag bara kan klart inför nästa vecka. Jag ska även försöka ta det lugnt, för måndag, tisdag och onsdagsplanering för nästa vecka är inte att leka med. Så ladda upp för det, på torsdag förmiddag åker vi ner till Strömsholm igen för tävling i dagarna tre. Tjoho! längtar tills vi är på rull och det mesta förhoppningsvis fixat!

Hoppas ni haft en fantastisk vecka och att ni får en magiskt mysig helg!