Min helg i bilder

Måndag igen, så himla fort tiden går, nästa vecka är veckan då stallet ska vara tömt och vi vara på väg först ner till Strömsholm och sedan ner till Skåne för träning en månad. Just nu skräckblandad förtjusning men jag längtar tills vi är på rull. Då man liksom gjort allt och allt man inte gjort får vara ogjort.

Men jag har haft en riktigt bra helg och jag tänkte ni skulle få se lite av det jag pysslat med.
 
I fredags började jag med att springa hem ifrån jobbet, var extremt mycket motvind men tog mig iallafall hem. Resten av kvällen spenderade vi ute i Sörmark där vi blev bjudna på bade middag och tårta då bästa svärmor fyllt år.
 
Lördagen startade tidigt med ett super pass på Romeo i ridhuset, passade på att packa ihop lite i stallet och ta med det hem vilket resulterade i att vi var tvungen att städa lite i garaget för att få plats med grejorna.
Åt långfrukost och for sedan upp på gymmet.
 
Vi hade hela stället för oss själva så vi lekte runt och fick till ett riktigt super pass!
Resten av lördagens spenderades i soffan med en bra bok, eller vänta.. Jag hann ju faktiskt med en långpromenad med hunden i det fin fina vädret också.
Söndagen bjöd på sovmorgon, eller jag vaknade strax innan åtta men låg kvar i sängen och läste nästan en timme. Sedan åt vi våffelfrukost innan jag förflyttade mig ut på baksidan och fortsatte läsa.
Så skönt väder och det är så härligt att det börjar närma sig vår! Blev några korta avbrott för städning och tvättning men större delen av förmiddagen spenderades ute med boken i högsta hugg.
Mot eftermiddagen kopplade vi på transporten och åkte ner för att tvätta ur den. Det gick som hejsan då vi hjälptes åt.

Efter middagen tog jag mig bort till Gerestahallen för ett cirkelfyspass. Var lite tuffare än vanligt då jag hade och har sån sjuk träningsvärk efter lördagens gympass, som tur var kändes det bättre då jag kom igång och blev lite varm.
 
En jätte härlig helg där det känns som jag hunnit med en massa men även hunnit ta det riktigt lugnt.
Nu laddar jag om för en ny härlig vecka som startar med ett pass på Romeo om en liten stund.