Igår morse var detta och vi började dagen med ett fyspass. Dom andra sprang 3 kilometer men i och med att min fot precis håller på att hämta sig ifrån sin inflammation fick Moa göra ett träningspass till mig i gymmet. 55 minuter tokjobbig träning blev det.

Efter lite dusch och fika var det dags för clinic i ridhuset, först med Jens. Han hoppade en super fin 7 årig skimmel och pratade igen om hur viktigt grundridningen var. Jag önskade alla som hoppar fått höra honom prata.

Därefter kom Tinne in på sin super fina Esperance och red tillsammans med Lussan som stod på backen och instruerade. Vi fick höra lite om deras upplägg inför nästa OS, hur dom tänker med matchning osv. Så himla intressant.

Därefter åt vi lunch innan vi hade eftermiddagspasset som för mig först bestod av ett individuellt coachsamtal tillsammans med Lussan, hur går vi vidare, vad saknas och var står vi idag.

Efter detta var det mediaträning där vi spelade in en film som ska inspirera andra till att söka denna satsning. Vi avslutade sedan med att knyta ihop säcken tillsammans med Johan Plate och fick ännu fler mentalaträningstips innan vi avslutade och jag begav mig hemåt.

Det har igen varit så himla bra dagar, välplanerade, otroligt bra ämnen och man är sjukt taggad och inspirerad när man åker därifrån.

Jag hoppas att det blir någon form av fortsättning på detta och jag rekomenderar verkligen alla som kan och vill söka att göra det! Man får med sig så himla mycket och skapar otroligt många nya och bra kontakter!

Kommentera

Publiceras ej