Ibland går dagarna så himla snabbt!

I onsdags startade jag igång Romeo igen. Två dagars joggande som inte alls kändes speciellt bra och jag började fundera på vad vi egentligen fått med oss från månaden i Skåne.

Men jag vet ju att det tar ungefär lika lång tid som dom har vilat att starta igång maskineriet igen och det gäller att vara realistisk. Men man vill ju helst att allt ska kännas toppen direkt ;)

Sedan i söndags sprang han ett sånt där super pass igen då jag riktigt studsar ifrån ridhuset och helst vill fortsätta rida i all oändighet. Där han var ordentligt fram för skänkeln, kändes lösgjord och verkligen med mig. Dessa dagar känns det inte som att någonting är speciellt svårt.

Även i måndags var han fin, även om jag tror han kände lite i kroppen efter söndagens suveräna pass. Lekte lite med piruetterna och la dom på lite olika linjer, bland annat som dom ligger i Intermediaire ll.

Roligast av allt är att både passage och bytena i varje känns riktigt lätta nu.

Annars rullar livet på för fullt, det jobbas, tränas, vi bor in oss i nya stallet och det promeneras en massa.

I lördags hade vi dessutom jätte mysigt sällskap till middag av Fia och Micke.

Nu väntar en tävlingsfri helg till innan vi drar igång igen :D Först Hudiksvall sista helgen i maj och sedan nationaldagstävlingarna på Strömsholm. Som jag längtar!!

Kommentera här: