Första dagen på Strömsholm är precis slut och jag har landat hemma i Peters lägenhet.


Imorse var jag först ut på stan och hittade mig lite frukost, det är verkligen lyx att få äta frukost ute på fik 

Sedan åkte jag iväg till Strömsholm där vi åter igen haft en riktigt super dag, som började med mental träning. Så himla viktigt att prata om och idag knöt vi ihop allt vi tidigare träffar tagit upp och talade bland annat om tur och otur och hur man skapar sig tur och bra flow. Vi kom åter igen in på valda sanningar och att det faktiskt bara är du själv som styr både din tur, din satsning och till stor del dina resultat. Så inspirerande och motiverande men också så frustrerande och skrämmande. 


Gör jag samma saker jag alltid gjort kommer jag få samma resultat. Jag tycker ändå att jag är ganska duktig på detta att skapa möjligheter att hela tiden utvärdera och omvärdera men det går ju alltid alltid att göra ännu bättre och kanske framför allt att vara ännu mer medveten.

Sedan var det dags för ett fyspass och denna gången var vi i gymmet och körde en cirkel med 24 olika övningar * 2 varv, gick riktigt bra och jag kände mig stark, två av övningarna klarade inte foten av men då hittade jag kompletterande övningar istället. Vi fick även information om fysprofilen som görs i samarbete med SOK så nu blir det till att testa dessa övningar hemma för att se lite hur jag ligger till.

Efter en fantastisk middag avslutade vi med en kanon bra föreläsning med Jens Fredriksson, han är så otroligt duktig på att prata och förmedla, han är ju dessutom otroligt öppen med allt han gjort och varit med om. Även detta bottnade i att ha koll på alla pusselbitar, att det är du som styr din satsning och att vi behöver bli ännu duktigare på att ta hjälp och att utvärdera utan att blanda in en massa känslor.

Man behöver vara öppen, ärlig mot sig själv och nyfiken för att lyckas.

Så bra dag och nu ska jag hoppa i säng för att orka ta in allt bra vi kommer få vara med om imorgon. 

Kommentera

Publiceras ej