Uppdatering

Nu börjar det bli dags att ta tag i detta igen, alldeles för lång tid sedan sist.

Jag har ju som ni kanske förstått startat på mitt nya jobb som instruktör på Härnösand Hästsportarena.

Det är så kul och jag trivs toppen bra!  Jag har en massa varierande grupper och vi rider en hel del, så magiskt lyxigt att få göra det man älskar hela dagarna.

Romeo var bra på gång men veckan jag skulle börja rida lite mer än bara jogga runt märkte jag att det fortfarande var någonting som störde honom, så vi for tillbaka till kliniken och mycket riktigt var han inte riktigt fräsch. Så han står i liten hage, vi promenerar varje dag och ska på återbesök igen på torsdag. Håll tummarna för oss är ni snälla!

I övrigt har hösten gjort sig påmind och även om jag gillar dom här fina klara höstdagarna ser jag inte fram emot mörkret och kylan som börjar krypa sig på.

Vi har firat 1 årig bröllopsdag, eller så mycket firande blev det väl egentligen inte på själva dagen eftersom vi bara veckan innan var en helt fantastisk weekend i Rom.

Thomas lyckades dessutom anmäla oss till buggkurs i somras så nu dansar vi loss varje söndag kväll. Så himla kul!

Det var allt för nu, som ni förstår är det inte så mycket ridning och liknande att rapportera ifrån men jag ska göra mitt bästa för att ändå kika in här med jämna mellanrum och lämna lite livstecken. Jag tycker det ju är så roligt att blogga och framförallt att ha att gå tillbaka till. Men ju fler dar som går mellan uppdateringarna desto svårare blir det att komma igång igen.