En till stjärna!

För min egen skull tänkte jag försöka komma igång med det här med att blogga igen.
 
Det är så roligt att kunna gå tillbaka och läsa hur det gått för hästarna, vilka känslor som fanns eller inte fanns just då och vad man gjort. När man tycker att det hander lite och ingenting ;)
 
Så sen sist då:
 
Romeo:
Vi var i Umeå och tävlade i början av Juli och han var SÅ fin, på hugget, la i en växel till inne på banan. Vi hade lite missar inne på banan men han kändes riktigt fin i formen. Red på dryga 65% i bade Msva och George och lyckades knipa en placering sista dagen.
 
Väl hemma igen åkte jag på semester ner till Falsterbo och Skåne och Romeo var hemma och promenerade. När jag efter 10 dagar kom hem igen hade jag inte alls samma härliga känsla utan en häst som ännu en gång inte ville gå fram. Så ett nytt besök hos veterinären bokades in och han är nu behandlad igen. Teorin just nu är att han faktiskt inte klarar av att vila utan behöver den dagliga gympan för att hålla kroppen i trim. Så nu är vi påväg igång igen (för jag vet inte vilken gång i ordningen) och igår var första dagen jag kände att jag faktiskt hade lite bjudning igen. Just nu travar och galopperar vi totalt typ 5 minuter kanske.
 
Så håll tummarna!
 
Ivan:
Sen 4 veckor tillbaka har jag en ny stärna i gänget. Ivan, en 6 åring valack efter Flash Dancer.
En liten kille som nästlat sig rakt in i mitt hjärta. Vi tar det ganska lugnt och jobbar korta pass men ganska ofta.
Han har väldigt mycket energi och en härlig vilja så det blir roligt att se hur långt vi kan ta oss tillsammans.
Jag äger honom tillsammans med Ingrid men det kommer vara jag som rider och tävlar honom.
 
Han är dessutom helt okomplicerad i all hantering och ja väldigt cool i det mesta. En riktigt härlig individ som jag ser fram emot att lära känna ännu bättre.
 
 
I övrigt så har jag bytt jobb igen. Jag är tillbaka på SCA, och det känns riktigt bra.
Jag har ju trivts så bra på arenan men i och med förändringar där,ett erbjudande från SCA och lite andra parametrar gjorde att jag hamnade här igen.
 
Vi håller även förfullt på att bygga nya hagar i stallet och fixa så allt är klart tills hästarna kommer hem ifrån betet.
 
 
  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lite blandade bilder ifrån sommarens hittepå <3

Kommentera här: