Torsdag

Veckorna bara springer iväg. Tyckte nyss jag hade semester men nu har jag redan snart jobbat två veckor och kommit in i något som liknar vardag.
 
Jag gillar ju min vardag väldigt mycket (iallfall allt som oftast) Tycker även väldigt mycket om tidig höst, när man får börja klä på sig en extra tröja, krypa ner under filten och tända ljus.
Däremot ser jag inte fram emot senhösten och vintern, det kan gärna få stanna som det är nu med ljusa kvällar och fina dagar.
 
Igår fick båda killarna gå ett lättare pass.
 
Ivan hade så mycket energi åt alla håll och kanter till en början så jag fick starta upp genom att bara låta honom galoppera ett tag med mig i lättsits. Annars jobbar jag massor nu med att kunna ändra honom, ändra tempo, ändra steglängd, ändra formen osv. Och en triljon övergångar :D Han kändes riktigt fin på slutet. Det är roligt när man känner att det händer grejor nästan varje pass.
 
Romeo fick gå i lilla ridhuset, han kan ibland vara lite spänd där inne (speciellt då han inte gått där på ett tag) då man ju hör allt som pågår utanför utan att se vad det är. Men igår kändes han faktiskt fin. Vi har kommit så långt i igångsättningen nu att jag gör en hel värmning + en massa extra skrittjobb såklart. Jag håller tummarna att han fortsätter kännas bättre och bättre nu.
 
 

Kommentera här: