I höst har även min egna träning varit i princip obefintlig. Framförallt för att jag helt tappade allt vad motivation heter då Romeo blev skadad men också efter att ha bytt jobb där jag numera rör mig på ett helt annat sätt än tidigare kontorsjobb. I dagsläget promenerar jag 1-2 mil/dag på jobbet.

Det har därför varit lite svårt att hitta en balans och tagit lite tid för min kropp att ställa om sig, men nu känner jag att jag behöver den andra träningen också. Framförallt styrketräningen så att jag ska hålla och må bra.

Så nu är jag igång igen, hittills denna vecka har jag hunnit med ett löppass och ett gympass och även om startsträckan varit lång båda dagarna har det känts riktigt bra sedan. Även om jag nog kommer ha träningsvärk imorgon ;-) 

(null)

Sista jag skrev i september hade vi precis fått grönt ljus av veterinären.
Det varade tyvärr inte så länge utan lagom tills jag kommit igång och skulle börja galoppera visade Romeo symtom igen.
 
Så hela hösten har egentligen bestått av veterinärbesök, massage, promenader och allt annat jag har kunnat göra för att hjälpa honom på traven.
 
Nu har jag igen precis börjat sätta igång honom och vi hoppas och jag håller tummarna att vi nu hittat rätt. Det är svårt att säga om det är bra i och med att han inte varit halt, så nu får jag helt enkelt sätta igång honom sakta och försiktigt och hoppas på att symtomen han visat är borta.
 
Än så länge travar jag ca 1 varv åt höger respektive vänster och hans känns väldigt pigg och fräsch.
 
Så håll tummarna för oss att han nu är okej och att vi hittat vad som varit problemet hela tiden.